19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor dibe vurdu!

Spor 23.12.2018 - 11:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor dibe vurdu!

MOR BEYAZLILARDA ÖLÜM SESSİZLİĞİ

Mali sıkıntılar nedeniyle ekonomik anlamda dibe vuran Gebzespor’da ölüm sessizliği sürüyor. Normal şartlarda geçtiğimiz Cuma günü ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacağı açıklanan Gebzespor’da, maç başı alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösterip yönetime rest çekerek antrenmana çıkmayan mor beyazlı futbolcuların takıma ne zaman dönecekleri bilinmiyor. 3 gündür antrenmana çıkmayan futbolculara ikna çabaları sonuç vermezken, sürecin Gebzespor’un aleyhine işlediği açık bir şekilde görülüyor. TESİS ÇALIŞANLARI DA GİTTİ Çaresizliğin baş gösterdiği Gebzespor’da şok üstüne şok yaşanıyor. Son olarak maaşları ödenemeyen tesis çalışanlarının işlerine son verildiği ve kulüp tesislerinde tek bir kişinin dahi kalmadığı öğrenildi. Hal böyleyken değil transfer yapmak, mevcut oyuncu grubunu kadroda tutma noktasında bir hayli sıkıntılı günlerin beklediği mor beyazlılarda, yaşanan büyük krizin nasıl ve hangi yöntemle çözüleceğine dair somut bir veri yok.
MOR BEYAZLILARDA ÖLÜM SESSİZLİĞİ

Mali sıkıntılar nedeniyle ekonomik anlamda dibe vuran Gebzespor’da ölüm sessizliği sürüyor. Normal şartlarda geçtiğimiz Cuma günü ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacağı açıklanan Gebzespor’da, maç başı alacaklarının ödenmemesini gerekçe gösterip yönetime rest çekerek antrenmana çıkmayan mor beyazlı futbolcuların takıma ne zaman dönecekleri bilinmiyor. 3 gündür antrenmana çıkmayan futbolculara ikna çabaları sonuç vermezken, sürecin Gebzespor’un aleyhine işlediği açık bir şekilde görülüyor.

TESİS ÇALIŞANLARI DA GİTTİ

Çaresizliğin baş gösterdiği Gebzespor’da şok üstüne şok yaşanıyor. Son olarak maaşları ödenemeyen tesis çalışanlarının işlerine son verildiği ve kulüp tesislerinde tek bir kişinin dahi kalmadığı öğrenildi. Hal böyleyken değil transfer yapmak, mevcut oyuncu grubunu kadroda tutma noktasında bir hayli sıkıntılı günlerin beklediği mor beyazlılarda, yaşanan büyük krizin nasıl ve hangi yöntemle çözüleceğine dair somut bir veri yok.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.