“Gebzespor doğru isimlerle çalışıyor''

Spor 05.09.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Gebzespor doğru isimlerle çalışıyor''

MENEKŞE’NİN ESKİ HOCASI CENGİZ DEMİR, AKDEMİR VE EKİBİNE GÜVENİYOR

Gebzespor eski Teknik Direktörü Cengiz Demir, mor beyazlı camiayı unutamadığını söyleyerek Gebze'deki tüm dostlarına selam söyledi. Gebzespor'un yeni oluşumundan övgüyle söz eden Demir, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve ekibinin Gebzespor'u başarıya taşıyacağına inandığını belirtti. Yardımcı Antrenör Ziya Akçeken ve Kaleci Antrenörü Temel Domaçoğlu'nun çok önemli isimler olduğunu belirten Demir şöyle konuştu: DEMİR: ÇOK ŞEY KATACAKLARDIR ''Her iki isim de hem karakter hem de donanım olarak Gebzespor'a çok şey katacaktır. Şunu çok net söyleyebilirim ki Gebzespor doğru isimlerle çalışıyor. Gebzespor gibi önemli bir kulübün yerinin burası olmadığını her zaman söyledim. İnanıyorum ki bu sezon hasret biter ve Gebzespor'u üst liglerde görürüz. Gebzespor camiasına şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum''dedi. Gebze'deki tüm dostlarına selam gönderen Demir, sezon içinde mutlaka Gebzespor'un bir maçını izlemeye geleceğini söyledi.
MENEKŞE’NİN ESKİ HOCASI CENGİZ DEMİR, AKDEMİR VE EKİBİNE GÜVENİYOR

Gebzespor eski Teknik Direktörü Cengiz Demir, mor beyazlı camiayı unutamadığını söyleyerek Gebze'deki tüm dostlarına selam söyledi. Gebzespor'un yeni oluşumundan övgüyle söz eden Demir, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve ekibinin Gebzespor'u başarıya taşıyacağına inandığını belirtti. Yardımcı Antrenör Ziya Akçeken ve Kaleci Antrenörü Temel Domaçoğlu'nun çok önemli isimler olduğunu belirten Demir şöyle konuştu:

DEMİR: ÇOK ŞEY KATACAKLARDIR

''Her iki isim de hem karakter hem de donanım olarak Gebzespor'a çok şey katacaktır. Şunu çok net söyleyebilirim ki Gebzespor doğru isimlerle çalışıyor. Gebzespor gibi önemli bir kulübün yerinin burası olmadığını her zaman söyledim. İnanıyorum ki bu sezon hasret biter ve Gebzespor'u üst liglerde görürüz. Gebzespor camiasına şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum''dedi. Gebze'deki tüm dostlarına selam gönderen Demir, sezon içinde mutlaka Gebzespor'un bir maçını izlemeye geleceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.