Gebzespor Edirne’yi titretti

Spor 09.11.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor Edirne’yi titretti

Gebzespor Edirne’yi titretti

Gebzespor ligdeki 5.maçında deplasmanda grup lideri Edirnespor’la golsüz berabere kaldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Gebzespor güçlü rakibi Edirnespor’a zor anlar yaşattı. Müthiş bir mücadele örneği gösteren mor beyazlılar, özellikle maçın ikinci yarısında oyunu domine ederek rakibini bunalttı. Üst üste pozisyonlara giren, sağlı sollu ataklarla Edirneli sporseverleri şaşkına çeviren Gebzespor, Edirne’de kendisi yalnız bırakmayan Eskiçarşılılar’ı da mest etti. MESAJIMIZ ÇOK NET: PES ETMEYECEĞİZ Edirne deplasmanında kamuoyuna çok net bir mesaj vererek, adeta ‘’Pes etmeyeceğiz’’ diyen Gebzesporlu futbolcular gelecek haftalar adına umut verdi. Normal şartlarda Edirne gibi zor bir deplasmandan 1 puanla dönmenin büyük bir avantaj olmasına rağmen, rakibi karşısında bir de penaltı atışından yararlanamayarak kaçan 2 puana üzülen Gebzespor, haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı. Oldukça zor maçlar oynayan ve gelecek haftadan itibaren ciddi bir fikstür avantajıyla 90 dakikalara çıkacak olan mor beyazlı temsilcimiz, bu avantajı lehine çevirerek emin adımlarla zirveye yürüyeceğine inanıyor. EDİRNE BASININDAN KALECİLERİNE ÖVGÜ Edirne yerel basını da Gebzespor’un Edirnespor karşısındaki etkili futbolunu kaleme alırken, Edirnespor kalecisi Ufuk’u maçın adamı seçtiler. Güven Güneri’nin kullandığı penaltı atışında kalesinde geçit vermeyen kaleci Ufuk, Gebzespor’un etkili ataklarında kalesinde adeta devleşti. Edirneliler’in kaleci Ufuk’u maçın adamı olarak seçmesi bir anlamda Gebzespor’un rakibi karşısındaki etkili performansını gözler önüne seriyor.  
Gebzespor Edirne’yi titretti

Gebzespor ligdeki 5.maçında deplasmanda grup lideri Edirnespor’la golsüz berabere kaldı. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada Gebzespor güçlü rakibi Edirnespor’a zor anlar yaşattı. Müthiş bir mücadele örneği gösteren mor beyazlılar, özellikle maçın ikinci yarısında oyunu domine ederek rakibini bunalttı. Üst üste pozisyonlara giren, sağlı sollu ataklarla Edirneli sporseverleri şaşkına çeviren Gebzespor, Edirne’de kendisi yalnız bırakmayan Eskiçarşılılar’ı da mest etti.

MESAJIMIZ ÇOK NET: PES ETMEYECEĞİZ

Edirne deplasmanında kamuoyuna çok net bir mesaj vererek, adeta ‘’Pes etmeyeceğiz’’ diyen Gebzesporlu futbolcular gelecek haftalar adına umut verdi. Normal şartlarda Edirne gibi zor bir deplasmandan 1 puanla dönmenin büyük bir avantaj olmasına rağmen, rakibi karşısında bir de penaltı atışından yararlanamayarak kaçan 2 puana üzülen Gebzespor, haftayı 1 puanla kapatmak zorunda kaldı. Oldukça zor maçlar oynayan ve gelecek haftadan itibaren ciddi bir fikstür avantajıyla 90 dakikalara çıkacak olan mor beyazlı temsilcimiz, bu avantajı lehine çevirerek emin adımlarla zirveye yürüyeceğine inanıyor.

EDİRNE BASININDAN KALECİLERİNE ÖVGÜ

Edirne yerel basını da Gebzespor’un Edirnespor karşısındaki etkili futbolunu kaleme alırken, Edirnespor kalecisi Ufuk’u maçın adamı seçtiler. Güven Güneri’nin kullandığı penaltı atışında kalesinde geçit vermeyen kaleci Ufuk, Gebzespor’un etkili ataklarında kalesinde adeta devleşti. Edirneliler’in kaleci Ufuk’u maçın adamı olarak seçmesi bir anlamda Gebzespor’un rakibi karşısındaki etkili performansını gözler önüne seriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.