Gebzespor hayatta, haberiniz olsun(!)

Gebze 21.07.2020 - 17:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor hayatta, haberiniz olsun(!)

Her birimiz başka memleketlerden geldik, Gebze’ye yerleştik, buralı olduk, Gebzeli olduk. Burada ekmek kazanıyor, burada harcıyoruz. İçimizden birçoğunun başka gideceği yer yok. Gebze’de yaşamaya devam edeceğiz. Bu kentte yaşamanın gereksinimlerinden birisi de bu kentin değerlerine saygı duymak ve sahip çıkmak. Kuşkusuz o değerlerin en başında Gebzespor geliyor. Mor beyazlı temsilcimiz bayram sonrasında genel kurul heyecanı yaşayarak yeni yönetimini seçecek. ** Her birimiz, doğduğumuz memleketimizi sever, özleriz. Alt liglerin sona ermesiyle sosyal medyada doğdukları kentin takımlarıyla övünenler, şampiyonluk heyecanı yaşayanlar, sevinç fotoğrafları paylaşanlara denk geliyoruz. Tüm bunlar güzel de madem böylesine bir futbol sevgisi ve aşkı taşıyoruz, neden bu aşkı Gebzespor için de göstermiyoruz? Bugüne kadar hiçbir maçta görmediğimiz, kulübün önünden geçmeyenler, memleket takımları kazanınca futbolsever oluvermişler. ** Gebzespor’un maddi ve manevi durumu ortada. Her sene kaos, her sene kriz. Sosyal medyada doğdukları memleket takımlarının paylaşımlarını yapanlar, bu kentte de köklü bir futbol kulübü olduğundan habersiz mi? Gebzespor gibi asırlık bir markanın yer aldığı kentte yaşarken kendi memleketinin takımıyla övünmek çok mu doğru? Hem kendi memleket takımımızı hem de Gebzespor’u sevemez miyiz? Gebzespor için de maddi manevi destek veremez miyiz? ** Gebze’de kazanıp, Gebze’de itibar görüp sözüm ona iş adamı olup, siyaset yapıp, para kazanıp Gebzespor için kılını kıpırdatmayıp, sonra da “benim filanca memleketim şu ligde kazandı, burada şampiyon oldu, hey aslanlar” paylaşımları yapmak, neyin nesi? Bakalım bu paylaşımları yapanlar bayram sonrasındaki genel kurula gelecekler mi? Memleket takımlarını sevip, överken Gebzespor konusunda nasıl bir yol izleyecekler? Yaşadığınız kentin de bir futbol kulübü var, haberiniz olsun.

Her birimiz başka memleketlerden geldik, Gebze’ye yerleştik, buralı olduk, Gebzeli olduk. Burada ekmek kazanıyor, burada harcıyoruz. İçimizden birçoğunun başka gideceği yer yok. Gebze’de yaşamaya devam edeceğiz. Bu kentte yaşamanın gereksinimlerinden birisi de bu kentin değerlerine saygı duymak ve sahip çıkmak. Kuşkusuz o değerlerin en başında Gebzespor geliyor. Mor beyazlı temsilcimiz bayram sonrasında genel kurul heyecanı yaşayarak yeni yönetimini seçecek.

**

Her birimiz, doğduğumuz memleketimizi sever, özleriz. Alt liglerin sona ermesiyle sosyal medyada doğdukları kentin takımlarıyla övünenler, şampiyonluk heyecanı yaşayanlar, sevinç fotoğrafları paylaşanlara denk geliyoruz. Tüm bunlar güzel de madem böylesine bir futbol sevgisi ve aşkı taşıyoruz, neden bu aşkı Gebzespor için de göstermiyoruz? Bugüne kadar hiçbir maçta görmediğimiz, kulübün önünden geçmeyenler, memleket takımları kazanınca futbolsever oluvermişler.

**

Gebzespor’un maddi ve manevi durumu ortada. Her sene kaos, her sene kriz. Sosyal medyada doğdukları memleket takımlarının paylaşımlarını yapanlar, bu kentte de köklü bir futbol kulübü olduğundan habersiz mi? Gebzespor gibi asırlık bir markanın yer aldığı kentte yaşarken kendi memleketinin takımıyla övünmek çok mu doğru? Hem kendi memleket takımımızı hem de Gebzespor’u sevemez miyiz? Gebzespor için de maddi manevi destek veremez miyiz?

**

Gebze’de kazanıp, Gebze’de itibar görüp sözüm ona iş adamı olup, siyaset yapıp, para kazanıp Gebzespor için kılını kıpırdatmayıp, sonra da “benim filanca memleketim şu ligde kazandı, burada şampiyon oldu, hey aslanlar” paylaşımları yapmak, neyin nesi? Bakalım bu paylaşımları yapanlar bayram sonrasındaki genel kurula gelecekler mi? Memleket takımlarını sevip, överken Gebzespor konusunda nasıl bir yol izleyecekler? Yaşadığınız kentin de bir futbol kulübü var, haberiniz olsun.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.