19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor Hereke'yi 90+2'de vurdu!

Spor 29.11.2015 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor Hereke'yi 90+2'de vurdu!

Gebzespor hayati önem taşıyan maçta kentlisi Hereke Yıldız’ı Ramazan Salmanlı’nın 90+2’nci dakikada attığı golle yıktı ve 6 puan değerindeki maçtan zaferle ayrıldı. Sahasında üst üste 3.galibiyetini alan Mor Menekşeler zirveyle arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

Gebzespor, hayati önem arz eden maçta kentlisi Hereke’yi yenerek yoğun bakımdan servise çıktı. Maça hızlı başlayan Gebzespor 16’da golü buldu. Bu dakikada Hereke savunmasının sektirdiği topta fırsatçılığını konuşturan Güven Güneri, aşırtma bir vuruşla topu kaleci Mehmet’in üzerinden filelerle buluşturdu:1-0. Menekşe’de bu golün sevinci 4 dakika sürdü ve 20’de Hereke İsmail’le skoru eşitledi. Kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı. İSTEKLİ FUTBOL GALİBİYETİ GETİRDİ Galibiyette kararlı olan Gebzespor ikinci yarıda canla başla mücadele etti. Nizamettin sakatlığı dolayısıyla ikinci yarıya devam edemezken, yerine galibiyetin mimarı olan Ramazan Salmanlı girdi. 66’da Emre-Kutsal, 79’da ise Recep Serkan-Musa değişikliğine giden Gebzespor teknik direktörü Cengiz Demir oyuncularına sürekli hücum emri verirken, tribünleri ayağa kaldıran gol 90+2’de geldi. Erdi’nin kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ramazan Salmanlı müthiş bir kafa golüne imza attı ve bu da maçın skorunu belirledi: 2-1. Hereke’nin namağlup unvanına son veren Gebzespor’a bu anlamlı galibiyet ilaç gibi geldi.
Gebzespor hayati önem taşıyan maçta kentlisi Hereke Yıldız’ı Ramazan Salmanlı’nın 90+2’nci dakikada attığı golle yıktı ve 6 puan değerindeki maçtan zaferle ayrıldı. Sahasında üst üste 3.galibiyetini alan Mor Menekşeler zirveyle arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

Gebzespor, hayati önem arz eden maçta kentlisi Hereke’yi yenerek yoğun bakımdan servise çıktı. Maça hızlı başlayan Gebzespor 16’da golü buldu. Bu dakikada Hereke savunmasının sektirdiği topta fırsatçılığını konuşturan Güven Güneri, aşırtma bir vuruşla topu kaleci Mehmet’in üzerinden filelerle buluşturdu:1-0. Menekşe’de bu golün sevinci 4 dakika sürdü ve 20’de Hereke İsmail’le skoru eşitledi. Kalan dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

İSTEKLİ FUTBOL GALİBİYETİ GETİRDİ

Galibiyette kararlı olan Gebzespor ikinci yarıda canla başla mücadele etti. Nizamettin sakatlığı dolayısıyla ikinci yarıya devam edemezken, yerine galibiyetin mimarı olan Ramazan Salmanlı girdi. 66’da Emre-Kutsal, 79’da ise Recep Serkan-Musa değişikliğine giden Gebzespor teknik direktörü Cengiz Demir oyuncularına sürekli hücum emri verirken, tribünleri ayağa kaldıran gol 90+2’de geldi. Erdi’nin kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Ramazan Salmanlı müthiş bir kafa golüne imza attı ve bu da maçın skorunu belirledi: 2-1. Hereke’nin namağlup unvanına son veren Gebzespor’a bu anlamlı galibiyet ilaç gibi geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.