Gebzespor İçin İkinci Taksit Oylandı

Gebze 04.01.2018 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebzespor İçin İkinci Taksit Oylandı

Gebzespor İçin İkinci Taksit Oylandı 2017 yılı içinde Gebzespor’a maddi destek amaçlı 650 Bin Tl verilmesi Gebze Belediye Meclisi’nde gündem maddesi olarak görüşülmüş tüm meclis üyeleri oy birliği ile bu kaynağın aktarılmasını kabul etmişti. 2018 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak Oturumunda Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu paranın yarısını Gebzespor’a aktardık. Ancak bu paranın kalan diğer yarısı için tekrar oylama yaparak karar almamız gerekiyor.” Açıklaması yaptı. Yine Meclis salonunda bulunan tüm meclis üyeleri oy birliği ile Gebzespor’a ödeneceği belirtilen paranın kalan taksidinin de aktarılması için karar aldı.

Gebzespor İçin İkinci Taksit Oylandı

2017 yılı içinde Gebzespor’a maddi destek amaçlı 650 Bin Tl verilmesi Gebze Belediye Meclisi’nde gündem maddesi olarak görüşülmüş tüm meclis üyeleri oy birliği ile bu kaynağın aktarılmasını kabul etmişti. 2018 yılının ilk meclis toplantısı olan Ocak Oturumunda Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu paranın yarısını Gebzespor’a aktardık. Ancak bu paranın kalan diğer yarısı için tekrar oylama yaparak karar almamız gerekiyor.” Açıklaması yaptı. Yine Meclis salonunda bulunan tüm meclis üyeleri oy birliği ile Gebzespor’a ödeneceği belirtilen paranın kalan taksidinin de aktarılması için karar aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.