Gebzespor istilası!

Gebze 15.12.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor istilası!

Ligin ilk devresinin son haftasında Edirnespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, Eskiçarşılı taraftarlar zorlu deplasmana 5 otobüsle çıkarma yapacak. Geçen hafta sahasında son dakika golüyle 2 puan bırakan Gebzespor, sezonun devre arasına 3 puan moraliyle girmek istiyor. Ligin en güçlü takımlarından Edirnespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Mor Menekşeler, 3 puanı alarak rakibinin şampiyonluk hayallerine son vermek istiyor. 6 puan niteliği taşıyan maçta mor beyazlı temsilcimiz kazanarak rakibinin şampiyonluk hayallerine son vermek istiyor. ESKİÇARŞI SELİMİYE CAMİİ’NDE DUA EDECEK Öte yandan Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Edirne’ye 5 otobüsle çıkarma yapacak. Cumartesi gece yola çıkacak olan taraftar kafilesi, Osmanlı’dan miras kalan Selimiye Camii’nde sabah namazını kılacak. Burada Gebzespor’un Edirne maçını kazanması yönünde dua edecek olan taraftarlar, maç saatine kadar Edirne’nin tarihi yerlerini gezme imkânı da bulacak.

Ligin ilk devresinin son haftasında Edirnespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Gebzespor’da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılırken, Eskiçarşılı taraftarlar zorlu deplasmana 5 otobüsle çıkarma yapacak.

Geçen hafta sahasında son dakika golüyle 2 puan bırakan Gebzespor, sezonun devre arasına 3 puan moraliyle girmek istiyor. Ligin en güçlü takımlarından Edirnespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Mor Menekşeler, 3 puanı alarak rakibinin şampiyonluk hayallerine son vermek istiyor. 6 puan niteliği taşıyan maçta mor beyazlı temsilcimiz kazanarak rakibinin şampiyonluk hayallerine son vermek istiyor.

ESKİÇARŞI SELİMİYE CAMİİ’NDE DUA EDECEK

Öte yandan Gebzespor’un cefakar taraftar grubu Eskiçarşı, Edirne’ye 5 otobüsle çıkarma yapacak. Cumartesi gece yola çıkacak olan taraftar kafilesi, Osmanlı’dan miras kalan Selimiye Camii’nde sabah namazını kılacak. Burada Gebzespor’un Edirne maçını kazanması yönünde dua edecek olan taraftarlar, maç saatine kadar Edirne’nin tarihi yerlerini gezme imkânı da bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.