Gebzespor kaderine terk edildi!

Spor 27.08.2018 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor kaderine terk edildi!

Sanayi kenti Gebze, kentin markası Gebzespor’u yine kaderine terk etti. Geçmiş dönemlerden kulüpten alacakları bulunan teknik adam ve futbolculara 1 Milyon 300 Bin TL borç nedeniyle transfer yasaklısı olan Gebzespor, dün İnegölspor ile oynanan sezon açılışı maçının ardından takımı dağıttı. Transfer döneminin son günü olan 31 Ağustos Cuma gününe kadar ödeme yapamadığı taktirde, 5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Gebzespor lige katılamayarak teslim bayrağını resmen çekecek. ACI HABER SIR’DAN Yeni sezonun başlamasına sadece 5 gün kala transfer tahtasını açamamanın şokunu yaşayan mor beyazlı camiaya oldukça zor günler bekliyor. Dün oynanan İnegölspor maçı sonrasında teknik heyet ve futbolculara transfer yasağını açamadıklarına dair acı haberi veren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Şile Yıldızspor maçı öncesinde takımı dağıttı. Futbolcularını serbest bırakan Gebzespor, sanayinin kalbinin attığı Gebze’den umut ışığı bekliyor.

Sanayi kenti Gebze, kentin markası Gebzespor’u yine kaderine terk etti. Geçmiş dönemlerden kulüpten alacakları bulunan teknik adam ve futbolculara 1 Milyon 300 Bin TL borç nedeniyle transfer yasaklısı olan Gebzespor, dün İnegölspor ile oynanan sezon açılışı maçının ardından takımı dağıttı. Transfer döneminin son günü olan 31 Ağustos Cuma gününe kadar ödeme yapamadığı taktirde, 5 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri dönen Gebzespor lige katılamayarak teslim bayrağını resmen çekecek.

ACI HABER SIR’DAN

Yeni sezonun başlamasına sadece 5 gün kala transfer tahtasını açamamanın şokunu yaşayan mor beyazlı camiaya oldukça zor günler bekliyor. Dün oynanan İnegölspor maçı sonrasında teknik heyet ve futbolculara transfer yasağını açamadıklarına dair acı haberi veren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, Şile Yıldızspor maçı öncesinde takımı dağıttı. Futbolcularını serbest bırakan Gebzespor, sanayinin kalbinin attığı Gebze’den umut ışığı bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.