19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor maçının hakemi açıklandı

Spor 14.10.2016 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor maçının hakemi açıklandı

Gebzespor maçının hakemi açıklandı

Sultangazi ile Gebzespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Yalova bölgesi hakemi Ramazan Karahasan yönetecek. Karahasan’ın yardımcılıklarını, Sakarya bölgesinden Barış Güngör ve Rahku Utku Kocaer yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi olarak Yalova bölgesinden Ahmet Aydın görevlendirildi. ÇAYIROVA KARAHASAN’LA KAZANMIŞTI Ramazan Karahasan, Pazar günü yöneteceği zorlu karşılaşmayla birlikte bu sezon ki 2’inci BAL maçına çıkacak. Karahasan geçtiğimiz hafta Çayırovaspor’un Bozüyük Vitra’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçı yönetmişti.
Gebzespor maçının hakemi açıklandı

Sultangazi ile Gebzespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Yalova bölgesi hakemi Ramazan Karahasan yönetecek. Karahasan’ın yardımcılıklarını, Sakarya bölgesinden Barış Güngör ve Rahku Utku Kocaer yapacak. Karşılaşmanın 4’üncü hakemi olarak Yalova bölgesinden Ahmet Aydın görevlendirildi.

ÇAYIROVA KARAHASAN’LA KAZANMIŞTI

Ramazan Karahasan, Pazar günü yöneteceği zorlu karşılaşmayla birlikte bu sezon ki 2’inci BAL maçına çıkacak. Karahasan geçtiğimiz hafta Çayırovaspor’un Bozüyük Vitra’yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçı yönetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.