“Gebzespor markasını ileriye taşımalıyız”

Spor 04.08.2017 - 10:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Gebzespor markasını ileriye taşımalıyız”

GEBZESPOR’U AĞIRLAYAN MÜSİAD BAŞKANI NİHAT YILDIRIM’DAN MOR BEYAZLI CAMİAYA MESAJ:

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD’ı ziyaret etti. Gebzespor yöneticilerine sıcak bir karşılaşma yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, ‘’Gebzespor markasını yaşatmak ve daha ileriye taşımak adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ dedi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Başkan Öztürk’ün yanı sıra Basın Sözcüsü Cem Demir ve Sportif Direktör Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette Gebzespor’a son derece sıcak bir karşılama yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç MÜSİAD Başkanı Enes Malkoç Gebzespor’a ellerinden gelen katkıyı vermek istediklerini belirttiler.     YILDIRIM: GEBZESPOR, ÖNEMLİ BİR MARKA Gebzespor’un üst liglerde yer almasının bölge sanayisi açısından da büyük önem arz ettiğine dikkat çeken MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, ‘’Gebzespor, Gebze’nin sadece spor değil, iş, idari, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasına direkt olarak katkı sunacak önemli bir marka. Biz de bu markayı yaşatmak ve daha ileriye taşımak adına üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeni sezonda protokol tribününde de yer alarak Gebzespor’a desteğimizi vereceğiz’’ dedi. ÖZTÜRK: MÜSİAD’I ÖNEMSİYORUZ Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ise ziyarette yaptığı konuşmada, ‘’Gebze’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen MÜSİAD’ı önemsiyoruz. Yaptıkları çalışmalarla Gebze’nin sanayisine büyük katkı sunan MÜSİAD gibi aktif ve etkili bir kuruluşun desteğini hmek bizim için çok önemli. Bu anlamda MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine bizleri sıcak bir şekilde karşılayarak konuk ettikleri için Gebzespor Kulübü’müz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.
GEBZESPOR’U AĞIRLAYAN MÜSİAD BAŞKANI NİHAT YILDIRIM’DAN MOR BEYAZLI CAMİAYA MESAJ:

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, MÜSİAD’ı ziyaret etti. Gebzespor yöneticilerine sıcak bir karşılaşma yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, ‘’Gebzespor markasını yaşatmak ve daha ileriye taşımak adına üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ dedi.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Başkan Öztürk’ün yanı sıra Basın Sözcüsü Cem Demir ve Sportif Direktör Abbas Sır’ın da yer aldığı ziyarette Gebzespor’a son derece sıcak bir karşılama yapan MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Genç MÜSİAD Başkanı Enes Malkoç Gebzespor’a ellerinden gelen katkıyı vermek istediklerini belirttiler.

 

 

YILDIRIM: GEBZESPOR, ÖNEMLİ BİR MARKA

Gebzespor’un üst liglerde yer almasının bölge sanayisi açısından da büyük önem arz ettiğine dikkat çeken MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım, ‘’Gebzespor, Gebze’nin sadece spor değil, iş, idari, sosyal ve kültürel anlamda kalkınmasına direkt olarak katkı sunacak önemli bir marka. Biz de bu markayı yaşatmak ve daha ileriye taşımak adına üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeni sezonda protokol tribününde de yer alarak Gebzespor’a desteğimizi vereceğiz’’ dedi.

ÖZTÜRK: MÜSİAD’I ÖNEMSİYORUZ

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ise ziyarette yaptığı konuşmada, ‘’Gebze’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen MÜSİAD’ı önemsiyoruz. Yaptıkları çalışmalarla Gebze’nin sanayisine büyük katkı sunan MÜSİAD gibi aktif ve etkili bir kuruluşun desteğini hmek bizim için çok önemli. Bu anlamda MÜSİAD Başkanı Nihat Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine bizleri sıcak bir şekilde karşılayarak konuk ettikleri için Gebzespor Kulübü’müz adına teşekkür ediyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.