19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZESPOR ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ ULUSAL BASINA ÇIKTI

Spor 10.01.2018 - 23:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZESPOR ÖYLE BİR ŞEY YAPTI Kİ ULUSAL BASINA ÇIKTI

Mor menekşeli temislcimizin yaptığı ulusal basında geniş yer buldu.

DHA Ajansı Bayan Foto Muhabiri Büşra Kaya’ya Gebzespor’lu futbolcular idman sonrası tesislerde kendisine pasta sürprizi yaptılar.  DHA Ajansı Gebze Muhabirliğinin yanı sıra Gebzespor ile Darıca G.B takımları ile  3 sezondur Süper Ligde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray  takımlarının maçlarında da DHA adına foto muhabirliği yapan Büşra Kaya Süper ligde 100 fazla maçta görev almasından dolayı bu günkü idmanın ardından Pasta ile kendisini tebrik ettiler. BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI Bölgesel Amatör Lig 11 Grupta ligin ilk yarısını 31 puanla lider tamamlayan ve en yakın takipçisi Beylerbeyispor’a da 4 puan fark atan Grubun lideri Gebzespor ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını Gebze Alaattin Kurt stadında öğleden sonra yaptığı idman ile sürdürürlerken, bu günkü idmanın ardından Gebzespor Teknik heyet, Futbolcular  idmanı takip DHA Ajansı Muhabiri Büşra Kaya’ya dalya sürprizi yaptılar. İdman sonrası Gebzespor kulüp başkanı Yusuf Öztürk, Başkan Yardımcısı Abbas Sır, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve Futbolcular bayan foto Muhabiri Büşra Kaya’yı tesislere davet ettiler.  Teknik heyet ve futbolcular üzerinde fotoğraf makinası olan Mor- Menekşe rengindeki pastayı Büşra Kaya ile birlikte kesen futbolcular bundan sonraki hayatında da başarılar dilediler.  
Mor menekşeli temislcimizin yaptığı ulusal basında geniş yer buldu.

DHA Ajansı Bayan Foto Muhabiri Büşra Kaya’ya Gebzespor’lu futbolcular idman sonrası tesislerde kendisine pasta sürprizi yaptılar.  DHA Ajansı Gebze Muhabirliğinin yanı sıra Gebzespor ile Darıca G.B takımları ile  3 sezondur Süper Ligde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray  takımlarının maçlarında da DHA adına foto muhabirliği yapan Büşra Kaya Süper ligde 100 fazla maçta görev almasından dolayı bu günkü idmanın ardından Pasta ile kendisini tebrik ettiler.

BAŞKAN ÖZTÜRK DE KATILDI

Bölgesel Amatör Lig 11 Grupta ligin ilk yarısını 31 puanla lider tamamlayan ve en yakın takipçisi Beylerbeyispor’a da 4 puan fark atan Grubun lideri Gebzespor ikinci yarının ilk haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını Gebze Alaattin Kurt stadında öğleden sonra yaptığı idman ile sürdürürlerken, bu günkü idmanın ardından Gebzespor Teknik heyet, Futbolcular  idmanı takip DHA Ajansı Muhabiri Büşra Kaya’ya dalya sürprizi yaptılar. İdman sonrası Gebzespor kulüp başkanı Yusuf Öztürk, Başkan Yardımcısı Abbas Sır, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve Futbolcular bayan foto Muhabiri Büşra Kaya’yı tesislere davet ettiler.  Teknik heyet ve futbolcular üzerinde fotoğraf makinası olan Mor- Menekşe rengindeki pastayı Büşra Kaya ile birlikte kesen futbolcular bundan sonraki hayatında da başarılar dilediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.