Gebzespor şampiyon olacak!

Spor 25.07.2019 - 14:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor şampiyon olacak!

HÜSEYİN DENİZ ‘SÖZÜM SÖZ’ DEDİ VE EKLEDİ:

Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz Gebzespor’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Deniz, Sözüm Söz’ diyerek Gebzespor’u şampiyon yapacağını ve Türkiye'nin markası haline getireceğini söyledi. İşte Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz’in o açıklaması; “Kısa zamanda büyük işler yaptık yapmaya devam ediyoruz. Sözüm söz bu takımı Şampiyon yapacağım. Alt Yapısından A takımına kadar Gebzespor'u Türkiye'nin markası yapacağım. Sözüm söz taraftarımızın başını öne eğdirmeyeceğim.” TRANSFERLERDE ÇOK İYİ İŞLER BAŞARDIK Transferlerde çok iyi işler yaptıklarını da belirten Deniz, “Seçmelerimizden sonra birkaç tane daha bomba transferler yapıp kampa gireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizi izlemeye devam edin. Gebzespor şampiyon olacak, sözüm söz” dedi.
HÜSEYİN DENİZ ‘SÖZÜM SÖZ’ DEDİ VE EKLEDİ:

Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz Gebzespor’a dair önemli açıklamalarda bulundu. Deniz, Sözüm Söz’ diyerek Gebzespor’u şampiyon yapacağını ve Türkiye'nin markası haline getireceğini söyledi.

İşte Gebzespor Kulüp Başkanı Hüseyin Deniz’in o açıklaması; “Kısa zamanda büyük işler yaptık yapmaya devam ediyoruz. Sözüm söz bu takımı Şampiyon yapacağım. Alt Yapısından A takımına kadar Gebzespor'u Türkiye'nin markası yapacağım. Sözüm söz taraftarımızın başını öne eğdirmeyeceğim.”

TRANSFERLERDE ÇOK İYİ İŞLER BAŞARDIK

Transferlerde çok iyi işler yaptıklarını da belirten Deniz, “Seçmelerimizden sonra birkaç tane daha bomba transferler yapıp kampa gireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bizi izlemeye devam edin. Gebzespor şampiyon olacak, sözüm söz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.