19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’u birlikte büyütelim!

Spor 27.09.2018 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’u birlikte büyütelim!

GEBZESPOR BAŞKANI SIR GTO’DA KONUŞTU:

Gebze Ticaret Odası’nın Eylül ayı meclis toplantısına katılan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, kürsüde yaptığı konuşmada önemli mesaj verdi. 2 aylık görev süreçlerini kısaca değerlendirerek bilgilendirme yapan Başkan Sır, son derece şeffaf ve kurumsal bir anlayışıyla Gebzespor’u yönettiklerini söyleyerek, kulübü maddi olarak sistematik bir yapıya kavuşturduklarını belirtti. Gebzespor için önemli bir sorun olarak gözüken 5 Milyon 500 Bin TL’lik vergi borcunu yapılandırdıklarını belirten Başkan Sır, Gebzeli sanayici ve işadamlarına destek çağrısında bulundu. SIR’DAN KOMBİNE KART ÇAĞRISI Gebzespor maçlarına ilginin artması gerektiğini kaydeden Başkan Sır, Gebze Ticaret Odası meclis üyelerinden kombine kart alarak Gebzespor’a destek olmalarını istedi. Gebze’nin büyüyerek kentleşmesi için Gebzespor’un önemli bir rolü olacağını hatırlatan Başkan Sır, ‘’Bu konuda siz değerli sanayici ve işadamlarının fikirlerinize ihtiyacımız var. Gebze’yi ve Gebzespor’u hep birlikte ileriye taşıma adına elimizden geleni yapmalıyız’’şeklinde konuştu.
GEBZESPOR BAŞKANI SIR GTO’DA KONUŞTU:

Gebze Ticaret Odası’nın Eylül ayı meclis toplantısına katılan Gebzespor Başkanı Abbas Sır, kürsüde yaptığı konuşmada önemli mesaj verdi. 2 aylık görev süreçlerini kısaca değerlendirerek bilgilendirme yapan Başkan Sır, son derece şeffaf ve kurumsal bir anlayışıyla Gebzespor’u yönettiklerini söyleyerek, kulübü maddi olarak sistematik bir yapıya kavuşturduklarını belirtti. Gebzespor için önemli bir sorun olarak gözüken 5 Milyon 500 Bin TL’lik vergi borcunu yapılandırdıklarını belirten Başkan Sır, Gebzeli sanayici ve işadamlarına destek çağrısında bulundu.

SIR’DAN KOMBİNE KART ÇAĞRISI

Gebzespor maçlarına ilginin artması gerektiğini kaydeden Başkan Sır, Gebze Ticaret Odası meclis üyelerinden kombine kart alarak Gebzespor’a destek olmalarını istedi. Gebze’nin büyüyerek kentleşmesi için Gebzespor’un önemli bir rolü olacağını hatırlatan Başkan Sır, ‘’Bu konuda siz değerli sanayici ve işadamlarının fikirlerinize ihtiyacımız var. Gebze’yi ve Gebzespor’u hep birlikte ileriye taşıma adına elimizden geleni yapmalıyız’’şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.