‘’Gebzespor’u iyi günler bekliyor’’

Spor 03.01.2017 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Gebzespor’u iyi günler bekliyor’’

GEBZESPOR YÖNETİCİSİ SEZAİ İRİ GAZETEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Gebzespor’un deneyimli yöneticisi Sezai İri, Antalya kampını ve ligin ikinci yarısını gazetemize değerlendirdi. İri, kadroya katılacak olan yeni isimlerle birlikte Gebzespor’u iyi günlerin beklediğinin altını çizdi. Gebzespor’un Antalya’da eli kulağı olan yöneticisi Sezai İri, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kampı değerlendiren  İri, ‘’Çok iyi bir kamp dönemi geçirsek de eksiklerimizin olduğu da bir gerçek. Nokta transfer dediğimiz isimler bizi tam anlamıyla hedefimize ulaştıracak. Şampiyonluğa giden yolda rakiplerin de transfer yapacağını düşünürsek, ihtiyacımız olan mevkilere transfer yapmazsak sıkıntı yaşarız. Bu yüzden işimizi şansa bırakamayız’’dedi. ‘’ORTAKÇI GEBZESPOR’A ÇOK ŞEY KATACAK’’ Mor beyazlıların yeni teknik direktörü Ergun Ortakçı ile ilgili düşüncelerini paylaşan İri, ‘’Ergun Ortakçı bu ligi çok iyi tanıyan, tartışmasız kaliteli bir teknik direktör. Gebzespor’a çok şey katacağına eminim. Ergun Hoca takımı şampiyon yapmak için burada. Biz de yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu konuda tüm paydaşlara önemli görevler düşüyor. Futbolcularımız ve taraftarlarımızın yanı sıra Gebze halkı da bu başarıda yer alacaktır’’dedi. ‘’VELİMEŞE MAÇI LİGİN KADERİNİ ÇİZECEK’’ Gebzespor-Velimeşespor maçının sadece Gebzespor’un değil ligdeki tüm takımların kaderini çizeceğini belirten İri, ‘’Hereke maçının ardından Velimeşe ile 6 puanlık bir maç oynayacağız. Velimeşe’nin fikstürüne baktığımız ciddi bir dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Zorluk derecesi yüksek deplasmanlara gidecek. Bizim de en büyük avantajımız zor maçları kendi sahamızda oynayacak olmamız. Taraftarlarımızın desteğiyle zorlukları aşacağımıza inanıyoruz’’dedi.
GEBZESPOR YÖNETİCİSİ SEZAİ İRİ GAZETEMİZE AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Gebzespor’un deneyimli yöneticisi Sezai İri, Antalya kampını ve ligin ikinci yarısını gazetemize değerlendirdi. İri, kadroya katılacak olan yeni isimlerle birlikte Gebzespor’u iyi günlerin beklediğinin altını çizdi.

Gebzespor’un Antalya’da eli kulağı olan yöneticisi Sezai İri, gazetemize açıklamalarda bulundu. Kampı değerlendiren  İri, ‘’Çok iyi bir kamp dönemi geçirsek de eksiklerimizin olduğu da bir gerçek. Nokta transfer dediğimiz isimler bizi tam anlamıyla hedefimize ulaştıracak. Şampiyonluğa giden yolda rakiplerin de transfer yapacağını düşünürsek, ihtiyacımız olan mevkilere transfer yapmazsak sıkıntı yaşarız. Bu yüzden işimizi şansa bırakamayız’’dedi.

‘’ORTAKÇI GEBZESPOR’A ÇOK ŞEY KATACAK’’

Mor beyazlıların yeni teknik direktörü Ergun Ortakçı ile ilgili düşüncelerini paylaşan İri, ‘’Ergun Ortakçı bu ligi çok iyi tanıyan, tartışmasız kaliteli bir teknik direktör. Gebzespor’a çok şey katacağına eminim. Ergun Hoca takımı şampiyon yapmak için burada. Biz de yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yapacağız. Bu konuda tüm paydaşlara önemli görevler düşüyor. Futbolcularımız ve taraftarlarımızın yanı sıra Gebze halkı da bu başarıda yer alacaktır’’dedi.

‘’VELİMEŞE MAÇI LİGİN KADERİNİ ÇİZECEK’’

Gebzespor-Velimeşespor maçının sadece Gebzespor’un değil ligdeki tüm takımların kaderini çizeceğini belirten İri, ‘’Hereke maçının ardından Velimeşe ile 6 puanlık bir maç oynayacağız. Velimeşe’nin fikstürüne baktığımız ciddi bir dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Zorluk derecesi yüksek deplasmanlara gidecek. Bizim de en büyük avantajımız zor maçları kendi sahamızda oynayacak olmamız. Taraftarlarımızın desteğiyle zorlukları aşacağımıza inanıyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.