Gebzespor’u sevenler o gecede buluşacak!

Spor 03.09.2019 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor’u sevenler o gecede buluşacak!

Gebzespor yönetiminden dev gece. Mor beyazlı yönetim, 27 Eylül Cuma günü düzenleyeceği destek gecesinde Gebzespor’a gönül verenleri bir araya getirecek. Göreve geldiği günden bu yana kent dinamiklerini harekete geçirme adına önemli adımlar atarak özellikle protokol mensuplarını tek tek onore eden Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in öncülüğünde gerçekleşecek olan destek gecesinde kulübe önemli bir parasal giriş sağlayacak. Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek gecenin bilet fiyatı henüz açıklanmadı. PROTOKOL TAM KADRO KATILACAK Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Hasan Aslan’ın da katılacağı geceye, ‘Gebzesporluyum’ diyen herkesi gecelerine beklediğini söyleyen Başkan Deniz, destek gecesinin Gebzespor’a önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.  

Gebzespor yönetiminden dev gece. Mor beyazlı yönetim, 27 Eylül Cuma günü düzenleyeceği destek gecesinde Gebzespor’a gönül verenleri bir araya getirecek. Göreve geldiği günden bu yana kent dinamiklerini harekete geçirme adına önemli adımlar atarak özellikle protokol mensuplarını tek tek onore eden Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in öncülüğünde gerçekleşecek olan destek gecesinde kulübe önemli bir parasal giriş sağlayacak. Gebze Teknik Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde 19.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek gecenin bilet fiyatı henüz açıklanmadı.

PROTOKOL TAM KADRO KATILACAK

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze İlçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Hasan Aslan’ın da katılacağı geceye, ‘Gebzesporluyum’ diyen herkesi gecelerine beklediğini söyleyen Başkan Deniz, destek gecesinin Gebzespor’a önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.