19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘’Gebzespor’u yarışın içinde tuttuk’’

Spor 20.12.2016 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Gebzespor’u yarışın içinde tuttuk’’

  Ergun Ortakçı’yı göreve getiren Gebzespor’da Erol Çağlın ile yollar resmen ayrıldı. Uzunköprüspor maçının ardından göreve gelen Erol Çağlın, takımıyla çıktığı 6 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve Eskiçarşı’ya teşekkür eden Çağlın, ‘’Dışarıda kaldık diye bir şey yok. Burada aslolan Gebzespor’dur. Gebzespor kazandığında ilk alkışlayacak kişi ben olacağım. Başkanımız Sayın İlker Çakır’a şahsım ve ekibime görevi layik gördüğü için bir kez daha teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Biz Gebzespor’u yarışın içinde tuttuk. Dilerim Gebzespor şampiyon olur ve bu başarıyla biz de gururlanırız’’dedi. ÇAĞLIN’DAN ORTAKÇI’YA TELEFON Öte yandan Erol Çağlın’ın Edirnespor maçının ardından Gebzespor’un yeni teknik direktörü Ergun Ortakçı’yı telefonla arayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ortakçı’ya ‘’Görevimizi 3 puanla size bırakmak isterdik ama olmadı’’ diyen Çağlın’ın, Ortakçı’ya her zaman yardımcı olacağını söyleyip yeni görevinde başarılar diledi.

 

Ergun Ortakçı’yı göreve getiren Gebzespor’da Erol Çağlın ile yollar resmen ayrıldı. Uzunköprüspor maçının ardından göreve gelen Erol Çağlın, takımıyla çıktığı 6 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve Eskiçarşı’ya teşekkür eden Çağlın, ‘’Dışarıda kaldık diye bir şey yok. Burada aslolan Gebzespor’dur. Gebzespor kazandığında ilk alkışlayacak kişi ben olacağım. Başkanımız Sayın İlker Çakır’a şahsım ve ekibime görevi layik gördüğü için bir kez daha teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Biz Gebzespor’u yarışın içinde tuttuk. Dilerim Gebzespor şampiyon olur ve bu başarıyla biz de gururlanırız’’dedi.

ÇAĞLIN’DAN ORTAKÇI’YA TELEFON

Öte yandan Erol Çağlın’ın Edirnespor maçının ardından Gebzespor’un yeni teknik direktörü Ergun Ortakçı’yı telefonla arayarak hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ortakçı’ya ‘’Görevimizi 3 puanla size bırakmak isterdik ama olmadı’’ diyen Çağlın’ın, Ortakçı’ya her zaman yardımcı olacağını söyleyip yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.