19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZESPOR’UN ANTALYA KAMPI İPTAL Mİ?

Spor 02.12.2015 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZESPOR’UN ANTALYA KAMPI İPTAL Mİ?

GEBZESPOR’UN ANTALYA KAMPI İPTAL Mİ?

Ligde oynadığı son 4 maçtan 3 galibiyet çıkararak iyi bir ivme yakalayan Gebzespor’da devre arası kamp programı henüz netleşmezken, devre sonuna kadar oynanacak olan 3 maçın belirleyici olacağı öğrenildi. Gebzesporlu yöneticilerin, devre arasına kadar alınacak skorlara endeksli hareket ettiği öğrenilirken, olası kötü sonuçlar sonrasında devre arası kampının olmayacağı öğrenildi. Sportif başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Gebzesporlu yöneticiler, takımın devre sonuna kadar iyi sonuçlar alması halinde ise Antalya’nın en gözde otellerinden birinde takımı kampa alacağı öğrenildi. 3 MAÇIN SONUCUNA ENDEKSLİ Konuyla ilgili açıklama yapan Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Takımımızın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Devre arası kampı için ön rezervasyon yaptırdığımız oteller var. Fakat önümüzde oynayacağımız 3 maçın sonucu kampı belirleyecek. Devre sonunda iyi bir noktada olursak, takımımızın verimli bir kamp süreci geçireceği iyi bir otelde kamp yapacağız. Aksi bir durum olursa, Antalya kampını iptal edebiliriz’’ şeklinde konuştu.
GEBZESPOR’UN ANTALYA KAMPI İPTAL Mİ?

Ligde oynadığı son 4 maçtan 3 galibiyet çıkararak iyi bir ivme yakalayan Gebzespor’da devre arası kamp programı henüz netleşmezken, devre sonuna kadar oynanacak olan 3 maçın belirleyici olacağı öğrenildi. Gebzesporlu yöneticilerin, devre arasına kadar alınacak skorlara endeksli hareket ettiği öğrenilirken, olası kötü sonuçlar sonrasında devre arası kampının olmayacağı öğrenildi. Sportif başarı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Gebzesporlu yöneticiler, takımın devre sonuna kadar iyi sonuçlar alması halinde ise Antalya’nın en gözde otellerinden birinde takımı kampa alacağı öğrenildi.

3 MAÇIN SONUCUNA ENDEKSLİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, ‘’Takımımızın başarısı için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Devre arası kampı için ön rezervasyon yaptırdığımız oteller var. Fakat önümüzde oynayacağımız 3 maçın sonucu kampı belirleyecek. Devre sonunda iyi bir noktada olursak, takımımızın verimli bir kamp süreci geçireceği iyi bir otelde kamp yapacağız. Aksi bir durum olursa, Antalya kampını iptal edebiliriz’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.