19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor'un ilk hafta rakibi belli oldu!

Spor 30.08.2019 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor'un ilk hafta rakibi belli oldu!

Gebzespor'un ilk hafta rakibi belli oldu!

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor’un ilk hafta rakibi belli oldu. Mor beyazlı ekibimiz, ligin ilk haftasında tıpkı kendisi gibi geçen sezon 3.Lig’den BAL’ a düşen İstanbul temsilcisi Bağcılarspor’un konuğu olacak. Bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ise sezonu kendi sahasında İstanbul temsilcisi Beşyüzevlerspor karşısında açacak. BAL’da yeni sezon 21-22 Eylül’de başlayacak. 1.HAFTA Bağcılar (D) 2.HAFTA Bucaspor(seyircisiz) 3.HAFTA Küçükyalı Yelken (D) 4.HAFTA Yalova Kadıköy 5.HAFTA Çayırovaspor(D) 6.HAFTA Torbalıspor 7.HAFTA Sultangazi (D) 8.HAFTA İzmirspor 9.HAFTA Beşyüzevler (D) 10.HAFTA Yalovaspor 11.HAFTA İlimtepe Kullar (D) 12.HAFTA Çiğli BLD  13.HAFTA Atlasspor (D)
Gebzespor'un ilk hafta rakibi belli oldu!

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor’un ilk hafta rakibi belli oldu. Mor beyazlı ekibimiz, ligin ilk haftasında tıpkı kendisi gibi geçen sezon 3.Lig’den BAL’ a düşen İstanbul temsilcisi Bağcılarspor’un konuğu olacak. Bir diğer temsilcimiz Çayırovaspor ise sezonu kendi sahasında İstanbul temsilcisi Beşyüzevlerspor karşısında açacak. BAL’da yeni sezon 21-22 Eylül’de başlayacak.

1.HAFTA
Bağcılar (D)
2.HAFTA
Bucaspor(seyircisiz)
3.HAFTA
Küçükyalı Yelken (D)
4.HAFTA
Yalova Kadıköy
5.HAFTA
Çayırovaspor(D)
6.HAFTA
Torbalıspor
7.HAFTA
Sultangazi (D)
8.HAFTA
İzmirspor
9.HAFTA
Beşyüzevler (D)
10.HAFTA
Yalovaspor
11.HAFTA
İlimtepe Kullar (D)
12.HAFTA
Çiğli BLD 
13.HAFTA
Atlasspor (D)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.