19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzespor’un künefe ziyafeti

Spor 03.08.2018 - 12:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzespor’un künefe ziyafeti

GEBZE’NİN MEŞHUR KÜNEFECİSİ MAMİKLER KÜNEFE’DEN GEBZESPOR’A JEST

Damaklarda bıraktığı enfes lezzetiyle Gebze’de isminden sıkça söz ettiren Mamikler Künefe, Hatay sofralarının değişilmez lezzeti künefeyi bu kez Gebzesporlu futbolcuların damak tadına sundu. Osman Yılmaz Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mamikler Künefe, Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek takıma künefe jestinde bulundu. İşletme sahibi Adem Mamik ve çalışanlarının örnek jesti sonrasında moral bulan Gebzesporlu futbolcular, künefe üzerinde fıstıklarla yazılan ‘’Gebzespor 1955’’ ve ‘’Abbas Sır’’ yazılı künefeleri afiyetle yediler. MAMİK: GEBZESPOR’UMUZUN YANINDAYIZ Mamikler Künefe’nin sahibi Adem Mamik yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizin markası Gebzespor’umuzun yanındayız. Geçen sezon elde edilen şampiyonlukla göğsümüzü kabartan Gebzespor’u tebrik ediyor ve 3.Lig’de başarılar diliyoruz’’dedi. Adem Mamik’e kulüple ilgili bilgiler veren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, ‘’Adem Bey ve Mamikler Künefe’nin kıymetli çalışanlarına kulübümüze karşı göstermiş oldukları nazik ziyaretten ve ikramdan dolayı teşekkür ediyoruz’’dedi.
GEBZE’NİN MEŞHUR KÜNEFECİSİ MAMİKLER KÜNEFE’DEN GEBZESPOR’A JEST

Damaklarda bıraktığı enfes lezzetiyle Gebze’de isminden sıkça söz ettiren Mamikler Künefe, Hatay sofralarının değişilmez lezzeti künefeyi bu kez Gebzesporlu futbolcuların damak tadına sundu.

Osman Yılmaz Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mamikler Künefe, Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek takıma künefe jestinde bulundu. İşletme sahibi Adem Mamik ve çalışanlarının örnek jesti sonrasında moral bulan Gebzesporlu futbolcular, künefe üzerinde fıstıklarla yazılan ‘’Gebzespor 1955’’ ve ‘’Abbas Sır’’ yazılı künefeleri afiyetle yediler.

MAMİK: GEBZESPOR’UMUZUN YANINDAYIZ

Mamikler Künefe’nin sahibi Adem Mamik yaptığı açıklamada, ‘’İlçemizin markası Gebzespor’umuzun yanındayız. Geçen sezon elde edilen şampiyonlukla göğsümüzü kabartan Gebzespor’u tebrik ediyor ve 3.Lig’de başarılar diliyoruz’’dedi. Adem Mamik’e kulüple ilgili bilgiler veren Gebzespor Başkanı Abbas Sır, ‘’Adem Bey ve Mamikler Künefe’nin kıymetli çalışanlarına kulübümüze karşı göstermiş oldukları nazik ziyaretten ve ikramdan dolayı teşekkür ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.