GEBZESPOR ve ÇAYIROVASPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU!

Spor 21.08.2017 - 14:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZESPOR ve ÇAYIROVASPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU!

GEBZESPOR ve ÇAYIROVASPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU!

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor'un yeni sezonda mücadele edecekleri grupları belli oldu. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan toplantı sonucunda tüm takımların uzlaşma sağlaması sonucunda Gebzespor 11.Grup'ta, Çayırovaspor ise 9.Grup'ta mücadele edeceği açıklandı. Gebzespor'un 11.Grup'taki diğer iki Kocaeli rakipleri ise Doğantepespor ve Derincespor olurken, Çayırovaspor'un 9.Grup'taki diğer Kocaeli rakibi ise Demirspor oldu.  KÜLTE: GÖNLÜMÜZE GÖRE OLDU Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte yaptığı açıklamada, ‘’Gönlümüzde 9.Grup geçiyordu. Allah da gönlümüze göre verdi ve 9.Grup’ta mücadele edeceğiz. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. SIR: HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır yaptığı açıklamada, ‘’Yeni sezonda bizle beraber 3 Kocaeli takımının yer alacağı 11.Grup’ta mücadele edeceğiz. Grupların ve yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur’’dedi. İSTANBUL TAKIMLARI ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLACAK  Gebzespor ve Çayırovaspor'un yeni sezondaki İstanbullu rakipleri ise Çarşamba günü İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda saat 11.00'da yapılacak olan kura çekiminin ardından belli olacak. 9.GRUP 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 3 İSTANBUL 4 İZMİR 5 İZMİR 6 Ayvalıkgücü Bld 7 Balya Bld. 8 Fatih Bld. 9 Somaspor 10 Alaşehir 11 Yunus Emre Bld 12 ÇAYIROVASPOR 13 Demirspor         11.GRUP 1 İSTANBUL 2 İSTANBUL 3 İSTANBUL 4 İSTANBUL 5 Kestel Bld. 6 Zaferpor 7 İnegöl Kurtuluş 8 Nilüfer Erdemli 9 GEBZESPOR 10 Doğantepe 11 Derincespor 12 Sapanca Genç. 13 Karasu Bld. 14 Adapazarıspor    
GEBZESPOR ve ÇAYIROVASPOR'UN GRUBU BELLİ OLDU!

Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor'un yeni sezonda mücadele edecekleri grupları belli oldu. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda yapılan toplantı sonucunda tüm takımların uzlaşma sağlaması sonucunda Gebzespor 11.Grup'ta, Çayırovaspor ise 9.Grup'ta mücadele edeceği açıklandı. Gebzespor'un 11.Grup'taki diğer iki Kocaeli rakipleri ise Doğantepespor ve Derincespor olurken, Çayırovaspor'un 9.Grup'taki diğer Kocaeli rakibi ise Demirspor oldu. 

KÜLTE: GÖNLÜMÜZE GÖRE OLDU

Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte yaptığı açıklamada, ‘’Gönlümüzde 9.Grup geçiyordu. Allah da gönlümüze göre verdi ve 9.Grup’ta mücadele edeceğiz. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

SIR: HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır yaptığı açıklamada, ‘’Yeni sezonda bizle beraber 3 Kocaeli takımının yer alacağı 11.Grup’ta mücadele edeceğiz. Grupların ve yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur’’dedi.

İSTANBUL TAKIMLARI ÇARŞAMBA GÜNÜ BELLİ OLACAK 

Gebzespor ve Çayırovaspor'un yeni sezondaki İstanbullu rakipleri ise Çarşamba günü İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda saat 11.00'da yapılacak olan kura çekiminin ardından belli olacak.

9.GRUP

1

İSTANBUL

2

İSTANBUL

3

İSTANBUL

4

İZMİR

5

İZMİR

6

Ayvalıkgücü Bld

7

Balya Bld.

8

Fatih Bld.

9

Somaspor

10

Alaşehir

11

Yunus Emre Bld

12

ÇAYIROVASPOR

13

Demirspor

   

 

 

11.GRUP

1

İSTANBUL

2

İSTANBUL

3

İSTANBUL

4

İSTANBUL

5

Kestel Bld.

6

Zaferpor

7

İnegöl Kurtuluş

8

Nilüfer Erdemli

9

GEBZESPOR

10

Doğantepe

11

Derincespor

12

Sapanca Genç.

13

Karasu Bld.

14

Adapazarıspor

   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.