GEBZESPOR VE ÇAYIROVASPOR'UN İSTANBUL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

Spor 23.08.2017 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZESPOR VE ÇAYIROVASPOR'UN İSTANBUL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

GEBZESPOR VE ÇAYIROVASPOR'UN İSTANBUL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

BAL ligi temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un İstanbul rakipleri de belli oldu. 11.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor’un İstanbullu rakipleri, K.Bulvarspor, Maltepespor, Beylerbeyispor ve Beylikdüzüspor oldu. 9.Grup’ta mücadele edecek diğer temsilcimiz Çayırpvaspor ise İstanbul temsilcilerinden Kartalspor, Şile Yıldızspor ve Modafen ile eşleşti. 11.GRUP GEBZESPOR  Istanbul Beylikdüzüspor Maltepespor  Kartal Bulvarspor Beylerbeyispor Başiskele Doğantepespor  Derincespor Aş. Sapanca Gençlikspor  Karasuspor  Adapazarıspor  Kestel Belediyespor  Zaferspor  İnegol Kurtuluşspor  Nilüfer Erdemli Sportif Hiz. San. Ve Tic A.Ş 9.GRUP ÇAYIROVASPOR Demirspor Şile Yıldızspor Kartalspor Modafen Çiftay Yeşilova Gençlik Çiğli Belediyespor Ayvalıkgücü Bld. Balya Bld. Fatih Bld. Somaspor Alaşehir Yunus Emre Bld.  
GEBZESPOR VE ÇAYIROVASPOR'UN İSTANBUL RAKİPLERİ BELLİ OLDU

BAL ligi temsilcilerimiz Gebzespor ve Çayırovaspor’un İstanbul rakipleri de belli oldu. 11.Grup’ta mücadele edecek olan Gebzespor’un İstanbullu rakipleri, K.Bulvarspor, Maltepespor, Beylerbeyispor ve Beylikdüzüspor oldu. 9.Grup’ta mücadele edecek diğer temsilcimiz Çayırpvaspor ise İstanbul temsilcilerinden Kartalspor, Şile Yıldızspor ve Modafen ile eşleşti.

11.GRUP

GEBZESPOR 
Istanbul Beylikdüzüspor
Maltepespor 
Kartal Bulvarspor
Beylerbeyispor
Başiskele Doğantepespor 
Derincespor Aş.
Sapanca Gençlikspor 
Karasuspor 
Adapazarıspor 
Kestel Belediyespor 
Zaferspor 
İnegol Kurtuluşspor 
Nilüfer Erdemli Sportif Hiz. San. Ve Tic A.Ş

9.GRUP

ÇAYIROVASPOR

Demirspor

Şile Yıldızspor

Kartalspor

Modafen

Çiftay Yeşilova Gençlik

Çiğli Belediyespor

Ayvalıkgücü Bld.

Balya Bld.

Fatih Bld.

Somaspor

Alaşehir

Yunus Emre Bld.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.