Gebzespor yalnız değil!

Spor 17.02.2016 - 14:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor yalnız değil!

Gebzespor yalnız değil!

Gebzespor’un idari anlamda iyi bir ivme yakaladığı sezonda, Gebze’nin önde gelen kurum ve kuruluşları da mor beyazlılara desteğini esirgemiyor. Bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Bilge Okulları ile gıda sektöründe adından sıkça söz ettiren Peynirci Baba, Gebzespor Kulübü’ne iç saha reklamı karşılığında 10’ar Bin TL katkı sunarak örnek bir davranış sergilediler. ‘GEBZESPOR ORTAK DEĞERDİR’ Bige Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt yaptığı açıklamada Gebzespor’un Gebze’nin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Gebzespor’a destek sayılarının her geçen gün artması temennisinde bulundu. Peynirci Baba Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin ise, Gebzespor için ‘’Hepimizin ortak değeri’’ diyerek mor beyazlı kulübe herkesin elinden geldiğince katkı sunması gerektiğini vurguladı.Bu gelişme sonrasında Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Kurt ve Keskin’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, Gebzespor’a verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gebzespor yalnız değil!

Gebzespor’un idari anlamda iyi bir ivme yakaladığı sezonda, Gebze’nin önde gelen kurum ve kuruluşları da mor beyazlılara desteğini esirgemiyor. Bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Bilge Okulları ile gıda sektöründe adından sıkça söz ettiren Peynirci Baba, Gebzespor Kulübü’ne iç saha reklamı karşılığında 10’ar Bin TL katkı sunarak örnek bir davranış sergilediler.

‘GEBZESPOR ORTAK DEĞERDİR’

Bige Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt yaptığı açıklamada Gebzespor’un Gebze’nin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, Gebzespor’a destek sayılarının her geçen gün artması temennisinde bulundu. Peynirci Baba Yönetim Kurulu Başkanı Ali Keskin ise, Gebzespor için ‘’Hepimizin ortak değeri’’ diyerek mor beyazlı kulübe herkesin elinden geldiğince katkı sunması gerektiğini vurguladı.Bu gelişme sonrasında Gebzespor Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Kurt ve Keskin’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, Gebzespor’a verilen destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.