Gebzespor yönetiminde deprem!

Spor 22.10.2019 - 23:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor yönetiminde deprem!

Gebzespor yönetiminde deprem!

Teknik Direktör Tuncay Soyak’ın beklenmedik istifası sonrasında sıcak saatler yaşayan Gebzespor’da bu akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında istifalar peş peşe geldi. Hüseyin Deniz başkanlığında Kadırga Tesisleri’nde bir araya gelen yönetimde 10’un üzerinde yöneticinin istifa ettiği öğrenildi. Tuncay Soyak ile yaşanan ayrılık sürecinin bardağı taşıran son damlanın olduğunu savunarak istifasını sunan yönetim kurulu üyelerinin yarın istifalarını noter huzurunda verecekleri öğrenildi. GEBZESPOR’DA İSTİFA EDEN O İSİMLER Gültekin Duman Nedim Malkoç Ömer Kamacı Erdal Bal Erdal Ayaydın Eşref Yılmaz Kaya Avni Genç Yasin Bozkara Oğuz Öktem Recep Yıldız Mustafa Yarımbaş Halil Yıldırım
Gebzespor yönetiminde deprem!

Teknik Direktör Tuncay Soyak’ın beklenmedik istifası sonrasında sıcak saatler yaşayan Gebzespor’da bu akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında istifalar peş peşe geldi. Hüseyin Deniz başkanlığında Kadırga Tesisleri’nde bir araya gelen yönetimde 10’un üzerinde yöneticinin istifa ettiği öğrenildi. Tuncay Soyak ile yaşanan ayrılık sürecinin bardağı taşıran son damlanın olduğunu savunarak istifasını sunan yönetim kurulu üyelerinin yarın istifalarını noter huzurunda verecekleri öğrenildi.

GEBZESPOR’DA İSTİFA EDEN O İSİMLER

Gültekin Duman

Nedim Malkoç

Ömer Kamacı

Erdal Bal

Erdal Ayaydın

Eşref Yılmaz Kaya

Avni Genç

Yasin Bozkara

Oğuz Öktem

Recep Yıldız

Mustafa Yarımbaş

Halil Yıldırım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.