Gebzespor zımba gibi!

Spor 05.09.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzespor zımba gibi!

Bugün Pendikspor ile karşılaşacak olan Gebzespor dün sabah yapılan antrenmanda gözlerin pasını sildi. Önce istasyon, ardından çabukluk çalışması yapan mor beyazlılarda, antrenmanın ikinci bölümündeki havadan ve yerden atılan şutların çerçeveyi bulması alkış topladı. Yeni sezona iddialı hazırlanan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, bugün Pendikspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesinde dün sabah saatlerinde yorucu bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Tuncay Soyak yönetiminde yapılan idmanda istasyon çalışması yapan mor beyazlılar, güç depoladı. YUNUS AKMAN DİNLENDİRİLDİ Gebzesporlu futbolcuların istekli çalışmaları teknik heyeti memnun ederken, antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maçta atılan güzel goller beğeni topladı. Mor beyazlılarda ayağında ağrı olan Yunus Akman takımdan ayrı düz koşu yaparken, tedbir amaçlı dinlendirildi. Gebzespor günün ikinci çalışmasını saat 17.00’da yaparak Pendikspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Bugün Pendikspor ile karşılaşacak olan Gebzespor dün sabah yapılan antrenmanda gözlerin pasını sildi. Önce istasyon, ardından çabukluk çalışması yapan mor beyazlılarda, antrenmanın ikinci bölümündeki havadan ve yerden atılan şutların çerçeveyi bulması alkış topladı.

Yeni sezona iddialı hazırlanan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gebzespor, bugün Pendikspor ile oynayacağı hazırlık karşılaşması öncesinde dün sabah saatlerinde yorucu bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Tuncay Soyak yönetiminde yapılan idmanda istasyon çalışması yapan mor beyazlılar, güç depoladı.

YUNUS AKMAN DİNLENDİRİLDİ

Gebzesporlu futbolcuların istekli çalışmaları teknik heyeti memnun ederken, antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada yapılan çift kale maçta atılan güzel goller beğeni topladı. Mor beyazlılarda ayağında ağrı olan Yunus Akman takımdan ayrı düz koşu yaparken, tedbir amaçlı dinlendirildi. Gebzespor günün ikinci çalışmasını saat 17.00’da yaparak Pendikspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.