GEBZESPORLU YÖNETİCİ KARATAŞ’IN KIZI BALKONDAN DÜŞTÜ

Spor 27.02.2017 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZESPORLU YÖNETİCİ KARATAŞ’IN KIZI BALKONDAN DÜŞTÜ

Gebzespor yöneticisi Hakan Karataş’ın kızı Öyke Karataş (13) balkondan düştü. Geçtiğimiz Cumartesi günü 3.katta bulunan evinin balkonundan dengesini kaybederek aşağı düşen Öyke Karataş’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydan geldiği öğrenildi. İlk ameliyatını dün olan Öyke, kinci ameliyatını ise bugün Şişli Etfal Hastanesi’nde olacak. Hedef Gazetesi olarak Karataş ailesine geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Gebzespor yöneticisi Hakan Karataş’ın kızı Öyke Karataş (13) balkondan düştü. Geçtiğimiz Cumartesi günü 3.katta bulunan evinin balkonundan dengesini kaybederek aşağı düşen Öyke Karataş’ın vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydan geldiği öğrenildi. İlk ameliyatını dün olan Öyke, kinci ameliyatını ise bugün Şişli Etfal Hastanesi’nde olacak.

Hedef Gazetesi olarak Karataş ailesine geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.