Geceyarısı Buluştular

Kocaeli 28.05.2018 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Geceyarısı Buluştular

Başbakan Yardımcı Fikri Işık ve ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımlarıyla Sekapark’ta gerçekleşen toplantıda Kocaeli genelinde ortak yürütülecek seçim çalışmaları ve oluşturulan seçim stratejisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Değerlendirme sonrası başkanlar hep birlikte sahur yaptı. 12 İLÇEDE ORTAK YÜRÜTÜLECEK Toplantı ile ilgili konuşan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, 12 ilçe başkanımız ve yöneticilerimizin katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki gün seçim stratejimizi belirlemiştik. Belirlenen stratejide12 ilçede ortak yürüteceğimiz çalışmalarımızı oluşturduk” ifadelerine yer verdi.  
Başbakan Yardımcı Fikri Işık ve ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından 12 ilçe başkanlarının katılımıyla İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy başkanlığında istişare ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın da katılımlarıyla Sekapark’ta gerçekleşen toplantıda Kocaeli genelinde ortak yürütülecek seçim çalışmaları ve oluşturulan seçim stratejisi hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Değerlendirme sonrası başkanlar hep birlikte sahur yaptı.

12 İLÇEDE ORTAK YÜRÜTÜLECEK

Toplantı ile ilgili konuşan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, 12 ilçe başkanımız ve yöneticilerimizin katılımlarıyla toplantımızı gerçekleştirdik. Önceki gün seçim stratejimizi belirlemiştik. Belirlenen stratejide12 ilçede ortak yürüteceğimiz çalışmalarımızı oluşturduk” ifadelerine yer verdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.