19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEGACE'de görev dağılımı tamam!

Gebze 04.07.2019 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEGACE'de görev dağılımı tamam!

Önceki gün genel kurulunu yapan Gebze Gazeciler Cemiyeti Derneği'nde görev dağılımı yapıldı.

Önceki gün genel kurulunu yapan Gebze Gazeciler Cemiyeti Derneği'nde görev dağılımı yapıldı. Kervan Izgara'da toplanan yeni yönetimde icra kurulu belli oldu. Gebze Gazeteciler Cemiyeti'nin gazetecilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Ahmet Oğuz, "Zaman birlik olma zamanı. Gebzemize ve bölgeye daha iyi hizmet verebilmek için bir araya gelmek lazımdı. Bunu da önceki gün başardık. Cemiyetimizin çok güzel çalışmaları olacak. Hepimize hayırlı olsun" dedi. Yapılan oylama sonucu icra kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Oğuz    Başkan Enes Malkoç   Başkan Vekili Macit Kardeş  Başkan Yardımcısı Yavuz Ercan   Başkan Yardımcısı Sekreter      Mesut Işık Muhasip       Olcay Karabağ İdare Amiri   Abbas Sır
Önceki gün genel kurulunu yapan Gebze Gazeciler Cemiyeti Derneği'nde görev dağılımı yapıldı.

Önceki gün genel kurulunu yapan Gebze Gazeciler Cemiyeti Derneği'nde görev dağılımı yapıldı. Kervan Izgara'da toplanan yeni yönetimde icra kurulu belli oldu. Gebze Gazeteciler Cemiyeti'nin gazetecilere hayırlı olmasını dileyen Başkan Ahmet Oğuz, "Zaman birlik olma zamanı. Gebzemize ve bölgeye daha iyi hizmet verebilmek için bir araya gelmek lazımdı. Bunu da önceki gün başardık. Cemiyetimizin çok güzel çalışmaları olacak. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Yapılan oylama sonucu icra kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Oğuz    Başkan
Enes Malkoç   Başkan Vekili
Macit Kardeş  Başkan Yardımcısı
Yavuz Ercan   Başkan Yardımcısı
Sekreter      Mesut Işık
Muhasip       Olcay Karabağ
İdare Amiri   Abbas Sır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.