19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEGACE’den Yıldırım’a ziyaret

Gebze 16.06.2020 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

GEGACE’den Yıldırım’a ziyaret

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve ekibi, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ziyaret etti. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve yöneticiler, Olcay Karabağ, Barış Dursun, Levent Altun, Barış Ateş ve Mesut Işık, Başkan Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sundular. Yıldırım’a başarılar dileyen GEGACE üyeleri, hem Yıldırım’a hem de ekibine başarı temennilerini sundular. YILDIRIM: AYAKLARINIZA SAĞLIK Gerçekleştirilen ziyaret adına memnun olduğunu ifade eden Başkan Nihat Yıldırım, “Gazeteci dostlarıma, Ahmet Oğuz ve yönetim kuruluna en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm gazeteci dostlarımızın ayaklarına sağlık demek istiyorum. Hem şahsım hem de ekibim adına Başkan Ahmet Oğuz ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve ekibi, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır’ı ziyaret etti. Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz ve yöneticiler, Olcay Karabağ, Barış Dursun, Levent Altun, Barış Ateş ve Mesut Işık, Başkan Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini sundular. Yıldırım’a başarılar dileyen GEGACE üyeleri, hem Yıldırım’a hem de ekibine başarı temennilerini sundular.

YILDIRIM: AYAKLARINIZA SAĞLIK

Gerçekleştirilen ziyaret adına memnun olduğunu ifade eden Başkan Nihat Yıldırım, “Gazeteci dostlarıma, Ahmet Oğuz ve yönetim kuruluna en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm gazeteci dostlarımızın ayaklarına sağlık demek istiyorum. Hem şahsım hem de ekibim adına Başkan Ahmet Oğuz ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.