Gel bakalım ‘Arslan’ım!

Spor 01.11.2019 - 15:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gel bakalım ‘Arslan’ım!

Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, Pazar günü sezonun en kritik 90 dakikalarından bir tanesi çıkacak. Bordo beyazlı ekibimiz kendisi adına ilk yarının son maçında sahasında lider Arslanbey G.B’yi konuk edecek. 13.15’te başlayacak zorlu 90 dakikaya, Gebzeli futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Son haftalarda çıkışa geçerek umut vaad eden bir futbol ortaya koyan Süper Amatör Lig ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, A Grubu’ndaki 8.maçında Pazar günü sahasında lider Arslanbey G.B’yi konuk edecek. Hafta içi mesaisinde İhsaniyespor deplasmanından önemli bir puanla dönen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, bir maç eksiğiyle 1 puan önünde yer alan lider karşısında zafere kilitlendi. Ligin ilk yarısının son haftasını BAY geçeceği için son maçına çıkacak olan bordo beyazlı ekibimiz,  güçlü rakibini devirerek hem Play-Off yolunda dev bir adım atmayı, hem de ligin ilk yarısını 3 puanla noktalamayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika Pazar günü saat 13.15’te başlayacak.

Gebze temsilcisi Hidropaks Tayfunspor, Pazar günü sezonun en kritik 90 dakikalarından bir tanesi çıkacak. Bordo beyazlı ekibimiz kendisi adına ilk yarının son maçında sahasında lider Arslanbey G.B’yi konuk edecek. 13.15’te başlayacak zorlu 90 dakikaya, Gebzeli futbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Son haftalarda çıkışa geçerek umut vaad eden bir futbol ortaya koyan Süper Amatör Lig ekiplerimizden Hidropaks Gebze Tayfunspor, A Grubu’ndaki 8.maçında Pazar günü sahasında lider Arslanbey G.B’yi konuk edecek. Hafta içi mesaisinde İhsaniyespor deplasmanından önemli bir puanla dönen Fatih Yıldız’ın öğrencileri, bir maç eksiğiyle 1 puan önünde yer alan lider karşısında zafere kilitlendi. Ligin ilk yarısının son haftasını BAY geçeceği için son maçına çıkacak olan bordo beyazlı ekibimiz,  güçlü rakibini devirerek hem Play-Off yolunda dev bir adım atmayı, hem de ligin ilk yarısını 3 puanla noktalamayı hedefliyor. Metin Oktay Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakika Pazar günü saat 13.15’te başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.