Gel bakalım Turgutlu!

Spor 29.10.2017 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gel bakalım Turgutlu!

DARICA G.B AİLESİ TURGUTLUSPOR MAÇI ÖNCESİNDE KENETLENDİ

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, bugün sahasında namağlup lider Turgutluspor’u konuk edecek. Yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla 3 puana kilitlenen sarı yeşilli camia, şampiyonluk yolunda kritik maçtan zafer bekliyor. İnişli çıkışlı performansıyla zirvenin 5 puan uzağında bulunan Darıca Gençlerbirliği, ligin 10.haftasında sahasında lider Turgutluspor’u ağırlayacak. Namağup rakibini devirerek zirve yolunda kritik bir 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak zorlu maçı kayıpsız geçmek istiyor. Temsilcimizde kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Ömer Yalçın ve sarı kart cezası bulunan Doğancan Aynacı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak.
DARICA G.B AİLESİ TURGUTLUSPOR MAÇI ÖNCESİNDE KENETLENDİ

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, bugün sahasında namağlup lider Turgutluspor’u konuk edecek. Yönetimiyle, futbolcusuyla ve taraftarıyla 3 puana kilitlenen sarı yeşilli camia, şampiyonluk yolunda kritik maçtan zafer bekliyor.

İnişli çıkışlı performansıyla zirvenin 5 puan uzağında bulunan Darıca Gençlerbirliği, ligin 10.haftasında sahasında lider Turgutluspor’u ağırlayacak. Namağup rakibini devirerek zirve yolunda kritik bir 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen sarı yeşilliler, saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak zorlu maçı kayıpsız geçmek istiyor. Temsilcimizde kritik maç öncesinde sakatlığı bulunan Ömer Yalçın ve sarı kart cezası bulunan Doğancan Aynacı dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan mücadele saat 15.00’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.