Gelecek için yola düştüler

Spor 24.04.2016 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gelecek için yola düştüler

Gelecek için yola düştüler

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir ile kulüp müdürü Mustafa Turhan ve kulüp Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Afjet Afyon-Halide Edip Adıvar arasında oynanacak 3.Lig’e yükselme play-off maçını izlemek üzere Balıkesir'e gittiler. Cengiz Hoca'nın Balıkesir’deki mücadelede bazı oyuncuları alıcı gözüyle yakın markaja alacağı öğrenildi. Kocaelispor-Sultangazi maçını yardımcı antrenör Nejat Özyıldırım ve Kütahya-Muğlaspor maçını ise kaleci antrenörü Engin Güneş takip edecek. Bursa Karacabey civarında bir restoranda mola veren Demir ve Turhan'lar kavaltı esnasında böyle öz çekim yaptılar.
Gelecek için yola düştüler

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir ile kulüp müdürü Mustafa Turhan ve kulüp Basın Sözcüsü Bülent Turhan, Afjet Afyon-Halide Edip Adıvar arasında oynanacak 3.Lig’e yükselme play-off maçını izlemek üzere Balıkesir'e gittiler. Cengiz Hoca'nın Balıkesir’deki mücadelede bazı oyuncuları alıcı gözüyle yakın markaja alacağı öğrenildi. Kocaelispor-Sultangazi maçını yardımcı antrenör Nejat Özyıldırım ve Kütahya-Muğlaspor maçını ise kaleci antrenörü Engin Güneş takip edecek.

Bursa Karacabey civarında bir restoranda mola veren Demir ve Turhan'lar kavaltı esnasında böyle öz çekim yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.