Geleni Gideni Eksik Olmuyor

Çayırova 11.02.2016 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Geleni Gideni Eksik Olmuyor

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ziyaretçilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Makamda olduğu saatlerde ziyaretçileri ile yakından ilgilenen başkan Demirci’nin bu haftaki trafiği yoğundu.

Sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekleri ağırlayan Demirci’ye Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği konuk oldu. Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Şube Müdürü Bahattin Buksu ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ü makamında ağırlayan Demirci, misafirleri ile belediye, Kocaeli Kent Konseyi ve İlim Yayma Cemiyetinin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Demirci, bir diğer ziyarette ise Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TÜKSİAD hakkındaki çalışmaları anlatan Dernek Başkanı Nurettin Aslantürk, geçtiğimiz günlerde kongrelerini gerçekleştirdiklerini  kongrede isim ve yönetim değişikliğine giderek çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Daha önce Türkiye Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği adı altında faaliyet gösterdiklerini belirten Aslantürk, isim değişikliğine giderek, Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği adı altında çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Bölgenin ismini tanıtacak proje ve hizmetlere imza atacaklarını vurgulayan Aslantürk, heyecanlı ve dinamik bir yönetimle yola devam ettiklerini söyledi. Demirci, “Sanayinin Yoğun Olduğu Bir Kentiz”  Her iki ziyarette de misafirlerine memnuniyetlerini ileten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’nın değişim ve gelişim sürecini anlattı. Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında konuklarını bilgilendiren Demirci, “İlçemiz 117 bin nüfusa ulaştı. Her geçen gün göç alan ve yeni ihtiyaçların doğduğu bir ilçeye hizmet ediyoruz. Çalışmalarımız hızla ilerlerken bir yandan da planladığımız projelerimize hayat veriyoruz. Biz sanayi yoğun olan bir kentiz. Çok büyük ve güçlü firmalara ev sahipliği yapıyor, bölgenin bankacılık ve lojistik üssü ünvanını da elimizde bulunduruyoruz. Bu nedenle yeni yaşam alanları oluşturmaya, mevcut yapının daha iyi seviyelere çıkması adına çalışıyoruz. Sanayicilerimiz, müteşebbislerimiz ve iş çevrelerimizle sürekli iletişim halinde bulunuyor, aynı zamanda çalışmalarımızı halkımızın talepleri yönünde sürdürtüyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerimizi ilçemize katıyor, yeni projelerle sosyo-kültürel yapıyı güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ziyaretçilerini makamında ağırlamayı sürdürüyor. Makamda olduğu saatlerde ziyaretçileri ile yakından ilgilenen başkan Demirci’nin bu haftaki trafiği yoğundu.

Sivil toplum kuruluşları, vakıflar ve dernekleri ağırlayan Demirci’ye Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği konuk oldu. Kocaeli İlim Yayma Cemiyeti Şube Müdürü Bahattin Buksu ve Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ü makamında ağırlayan Demirci, misafirleri ile belediye, Kocaeli Kent Konseyi ve İlim Yayma Cemiyetinin çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Demirci, bir diğer ziyarette ise Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetimini ağırladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette TÜKSİAD hakkındaki çalışmaları anlatan Dernek Başkanı Nurettin Aslantürk, geçtiğimiz günlerde kongrelerini gerçekleştirdiklerini 

kongrede isim ve yönetim değişikliğine giderek çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Daha önce Türkiye Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği adı altında faaliyet gösterdiklerini belirten Aslantürk, isim değişikliğine giderek, Türkiye Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği adı altında çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Bölgenin ismini tanıtacak proje ve hizmetlere imza atacaklarını vurgulayan Aslantürk, heyecanlı ve dinamik bir yönetimle yola devam ettiklerini söyledi.

Demirci, “Sanayinin Yoğun Olduğu Bir Kentiz” 

Her iki ziyarette de misafirlerine memnuniyetlerini ileten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova’nın değişim ve gelişim sürecini anlattı. Belediye olarak yaptıkları çalışmalar hakkında konuklarını bilgilendiren Demirci, “İlçemiz 117 bin nüfusa ulaştı. Her geçen gün göç alan ve yeni ihtiyaçların doğduğu bir ilçeye hizmet ediyoruz. Çalışmalarımız hızla ilerlerken bir yandan da planladığımız projelerimize hayat veriyoruz. Biz sanayi yoğun olan bir kentiz. Çok büyük ve güçlü firmalara ev sahipliği yapıyor, bölgenin bankacılık ve lojistik üssü ünvanını da elimizde bulunduruyoruz. Bu nedenle yeni yaşam alanları oluşturmaya, mevcut yapının daha iyi seviyelere çıkması adına çalışıyoruz. Sanayicilerimiz, müteşebbislerimiz ve iş çevrelerimizle sürekli iletişim halinde bulunuyor, aynı zamanda çalışmalarımızı halkımızın talepleri yönünde sürdürtüyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım gibi hizmetlerimizi ilçemize katıyor, yeni projelerle sosyo-kültürel yapıyı güçlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.