19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEMAK ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

Spor 02.06.2017 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEMAK ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

SERDAR BULUN GÖZÜNÜ KARARTTI GEMAK ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ Kıyasıya mücadelelere sahne olan 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası’nda en dikkat çeken takımların başında kuşkusuz Gemak FC geliyor. Gebze Masterler takımının yıldız oyuncularından Serdar Bulun’un takımı Gemak FC, turnuvadaki ilk maçında Hedef Gazetesi’ni 8-5’lik skorla geçerek sürprize izin vermezken, Serdar Bulun da oynadığı futbolla göz kamaştırmaya devam ediyor. Masterler takımının elde ettiği şampiyonluklara doğrudan katkı sunan Bulun, Dostluk Turnuvası’nda hünerlerini göstermeye devam ediyor. Sürati, top tekniği ve attığı gollerin yanı sıra, Gemak FC takımının en önemli kozlarından biri olan Serdar Bulun, turnuvadaki iddiasını ortaya koydu. BULUN’A NAZAR DEĞDİ Hedef Gazetesi ile oynanan maçta dizine şanssız bir darbe alan ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Serdar Bulun, futbol severleri korkuttu. Yapılan tetkikler sonucunda önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirten Bulun, gruptaki ikinci maçta sahada olacağını söyledi. Bulun yaptığı açıklamada, ‘’ Futboldaki tek amacımız eğlenmek, eğlendirmek. Centilmenlikten ödün vermeden Fair-Play ruhuyla maçlarımıza çıkıyoruz. 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası’nda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum’’dedi.   SERDAR BULUN, DEVRE ARASINDA TAKIM ARKADAŞLARINA TAKTİK VERİRKEN GÖRÜLÜYOR.

SERDAR BULUN GÖZÜNÜ KARARTTI

GEMAK ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ

Kıyasıya mücadelelere sahne olan 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası’nda en dikkat çeken takımların başında kuşkusuz Gemak FC geliyor. Gebze Masterler takımının yıldız oyuncularından Serdar Bulun’un takımı Gemak FC, turnuvadaki ilk maçında Hedef Gazetesi’ni 8-5’lik skorla geçerek sürprize izin vermezken, Serdar Bulun da oynadığı futbolla göz kamaştırmaya devam ediyor. Masterler takımının elde ettiği şampiyonluklara doğrudan katkı sunan Bulun, Dostluk Turnuvası’nda hünerlerini göstermeye devam ediyor. Sürati, top tekniği ve attığı gollerin yanı sıra, Gemak FC takımının en önemli kozlarından biri olan Serdar Bulun, turnuvadaki iddiasını ortaya koydu.

BULUN’A NAZAR DEĞDİ

Hedef Gazetesi ile oynanan maçta dizine şanssız bir darbe alan ve oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Serdar Bulun, futbol severleri korkuttu. Yapılan tetkikler sonucunda önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirten Bulun, gruptaki ikinci maçta sahada olacağını söyledi. Bulun yaptığı açıklamada, ‘’ Futboldaki tek amacımız eğlenmek, eğlendirmek. Centilmenlikten ödün vermeden Fair-Play ruhuyla maçlarımıza çıkıyoruz. 2.Ramazan Ayı Dostluk Futbol Turnuvası’nda mücadele eden tüm takımlara başarılar diliyorum’’dedi.

 

SERDAR BULUN, DEVRE ARASINDA TAKIM ARKADAŞLARINA TAKTİK VERİRKEN GÖRÜLÜYOR.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.