Genç Dadaşlar sahurda buluştu

Darıca 21.06.2017 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Genç Dadaşlar sahurda buluştu

Yaptığı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir toplayan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, önceki akşam düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

Yaptığı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir toplayan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, önceki akşam düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin amaçlandığı organizasyonda Genç Dadaşlar, Ramazan ayının huzuruna ve coşkusuna hep birlikte ortak oldular. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, geceye katılan herkese tek tek teşekkür ederek, Genç Dadaşlar olarak faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi. ÇIĞLIK’IN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ Öğretim Görevlisi Dr.Hikmet Çığlık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sahur programına Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Prof.Dr.Bahattin Türetken, Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, Darıca Şenkayalılar önceki dönem başkanı Köksal Şakar, Darıca Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı Eyüp Çetinkaya, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Okan Yazıcı ile Selçuk Hasip ve çok sayıda Erzurumlu gecede yer aldılar. TOPAL: ÖNCE DARICA’NIN SONRA ERZURUM’UN GELECEĞİSİNİZ Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal yaptığı konuşmada, Gençlik kollarıyla her zaman gurur duyduklarını belirterek, ‘’Topluma faydalı bireyler yetiştirilmesine öncülük eden Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Çetinkaya ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sizler önce Darıcalılar’ın sonra Erzurumlular’ın geleceğisiniz. Ortaya çıkardığınız örnek projeler, her kesimi ışık tutmaya devam ediyor. Dernek olarak maddi ve manevi her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz’’dedi.
Yaptığı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir toplayan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, önceki akşam düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

Yaptığı çalışmalar ve sosyal sorumluluk projeleriyle taraflı tarafsız her kesim tarafından taktir toplayan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, önceki akşam düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin amaçlandığı organizasyonda Genç Dadaşlar, Ramazan ayının huzuruna ve coşkusuna hep birlikte ortak oldular. Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, geceye katılan herkese tek tek teşekkür ederek, Genç Dadaşlar olarak faydalı çalışmalar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇIĞLIK’IN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Öğretim Görevlisi Dr.Hikmet Çığlık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen sahur programına Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal, Prof.Dr.Bahattin Türetken, Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya, Darıca Şenkayalılar önceki dönem başkanı Köksal Şakar, Darıca Erzurum Aziziye Akdağ Köyü Dernek Başkanı Eyüp Çetinkaya, Darıca Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Okan Yazıcı ile Selçuk Hasip ve çok sayıda Erzurumlu gecede yer aldılar.

TOPAL: ÖNCE DARICA’NIN SONRA ERZURUM’UN GELECEĞİSİNİZ

Darıca Erzurumlular Derneği Başkanı Sıddık Topal yaptığı konuşmada, Gençlik kollarıyla her zaman gurur duyduklarını belirterek, ‘’Topluma faydalı bireyler yetiştirilmesine öncülük eden Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanımız Fatih Çetinkaya ve genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Sizler önce Darıcalılar’ın sonra Erzurumlular’ın geleceğisiniz. Ortaya çıkardığınız örnek projeler, her kesimi ışık tutmaya devam ediyor. Dernek olarak maddi ve manevi her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.