Genç Dadaşlardan anlamlı kurs

Spor 13.09.2017 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Genç Dadaşlardan anlamlı kurs

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları ve Darıca Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz Kick Boks kursları başladı. Bölge gençlerini uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma gibi önemli projelere imza atan ve daha önce de bu konuyla ilgili eğitici bir seminer veren Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, Kick Boks kurslarında da öncülük yaparak etkinliğini gösterdi. ÇETİNKAYA: MEMLEKET AYRIMI YOK Aynı zamanda Kick Boks antrenörü olan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya’nın nezaretinde gerçekleşen kurslarda yaş sınırlaması bulunmuyor. Çetinkaya yaptığı açıklamada, ‘’Halk Eğitim Müdürlüğü’nde devam eden kurslarımızda gençlerimizin hem spor kültürü edinmelerini hem de kötü alışkanlardan uzak durmalarını hedefliyoruz. Erzurumlular Derneği olsak da asla memleket ayrımı yapmıyoruz. Darıca’mızdaki tüm gençlerimizi ücretsiz yapılan kurslarımıza davet ediyoruz’’dedi.

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları ve Darıca Halk Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği ücretsiz Kick Boks kursları başladı. Bölge gençlerini uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma gibi önemli projelere imza atan ve daha önce de bu konuyla ilgili eğitici bir seminer veren Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları, Kick Boks kurslarında da öncülük yaparak etkinliğini gösterdi.

ÇETİNKAYA: MEMLEKET AYRIMI YOK

Aynı zamanda Kick Boks antrenörü olan Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya’nın nezaretinde gerçekleşen kurslarda yaş sınırlaması bulunmuyor. Çetinkaya yaptığı açıklamada, ‘’Halk Eğitim Müdürlüğü’nde devam eden kurslarımızda gençlerimizin hem spor kültürü edinmelerini hem de kötü alışkanlardan uzak durmalarını hedefliyoruz. Erzurumlular Derneği olsak da asla memleket ayrımı yapmıyoruz. Darıca’mızdaki tüm gençlerimizi ücretsiz yapılan kurslarımıza davet ediyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.