19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genç Futbolcumuz Hayatını Kaybetti

Spor 31.07.2015 - 08:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Genç Futbolcumuz Hayatını Kaybetti

18 yaşındaki Halil Fidan, geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını kaybetti.

Antalyaspor'un altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Halil Fidan, geçirdiği beyin kanaması sonucu 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 22 Temmuz günü Meltem Bulvarı'nda otobüsten indikten sonra fenalaşarak yere yığılan futbolcu özel bir hastaneye kaldırılmış ve oyuncunun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti. Bir süredir komada olan genç sporcu için bu sabah Antalyaspor'dan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "U19 Altyapı futbolcumuz Halil Fidan (18) geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede maalesef yaşamını yitirmiştir. Genç oyuncumuza Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır, tüm camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.
18 yaşındaki Halil Fidan, geçirdiği beyin kanaması sonrasında hayatını kaybetti.

Antalyaspor'un altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Halil Fidan, geçirdiği beyin kanaması sonucu 9 gün süren yaşam savaşını kaybetti.

22 Temmuz günü Meltem Bulvarı'nda otobüsten indikten sonra fenalaşarak yere yığılan futbolcu özel bir hastaneye kaldırılmış ve oyuncunun beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti. Bir süredir komada olan genç sporcu için bu sabah Antalyaspor'dan bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "U19 Altyapı futbolcumuz Halil Fidan (18) geçirmiş olduğu beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede maalesef yaşamını yitirmiştir. Genç oyuncumuza Tanrı'dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır, tüm camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.