19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genç Girişimcilerimiz Almanya'da

Gebze 10.10.2018 - 12:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Genç Girişimcilerimiz Almanya'da

Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu tarafından, Kocaeli ile Stuttgart arasındaki ticaret hacmini genişletmek ve ülkeler arasında işbirliğinin yapılması amacı ile 10-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Stuttgart’a iş gezisi düzenlendi.

Düzenlenen iş gezisine bölgemiz adına  Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Yılmazel, Ercan Altınkaya, Oda Meclis Başkan Yardımcısı Tufan Şahinkesen, GTO Meclis Üyeleri  Ahmet Hakan Hocaoğlu, Mustafa Zorcu’da yer aldı. Organizasyon kapsamında ilk ziyaret Stuttgart Ticari Ataşeliğine yapılacağı öğrenildi. Ekonomik ve ticari İlişkileri geliştirmek için kurulan Stuttgart Ataşeliği’nde ayrıca Kurul’a Stuttgart hakkında bilgilendirme yapılacak. Stuttgart’ın bağlı olan Baden – Württemberg eyaleti otomotiv, makine, tekstil ve yazılım sektörleri başta olmak üzere teknoloji olarak Avrupa’nın en önde gelen eyaletlerinin başında geliyor. Türk firmaları bölgeye ofis açarak Alman temsilci çalıştırmaları halinde Türkiye’den Stuttgart’a satış yapmanın daha kolay hale geleceğine yönelik  geçmiş dönemde yapılan girişimlerin bugün geldiği sonuçları da değerlendirecek olan kurul, Almanya’da Üniversite Sanayi işbirliğinin düzeyi de yerinde incelenecek. Burada ki ziyaret programını tamamlayan genç işadamları daha sonra başkonsolosa yönelikte bir ziyaret programı uygulayacaklar. Ayrıca Stuttgart Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti de bu iş gezisi çerçevesinde gerçekleşecek. Heyet cumartesi günü bölgemize dönüş yapacak. Haber; Adnan Ayvaz
Kocaeli Genç Girişimciler Kurulu tarafından, Kocaeli ile Stuttgart arasındaki ticaret hacmini genişletmek ve ülkeler arasında işbirliğinin yapılması amacı ile 10-13 Ekim 2018 tarihleri arasında Stuttgart’a iş gezisi düzenlendi.

Düzenlenen iş gezisine bölgemiz adına  Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Üyeleri Yücel Yılmazel, Ercan Altınkaya, Oda Meclis Başkan Yardımcısı Tufan Şahinkesen, GTO Meclis Üyeleri  Ahmet Hakan Hocaoğlu, Mustafa Zorcu’da yer aldı. Organizasyon kapsamında ilk ziyaret Stuttgart Ticari Ataşeliğine yapılacağı öğrenildi. Ekonomik ve ticari İlişkileri geliştirmek için kurulan Stuttgart Ataşeliği’nde ayrıca Kurul’a Stuttgart hakkında bilgilendirme yapılacak. Stuttgart’ın bağlı olan Baden – Württemberg eyaleti otomotiv, makine, tekstil ve yazılım sektörleri başta olmak üzere teknoloji olarak Avrupa’nın en önde gelen eyaletlerinin başında geliyor. Türk firmaları bölgeye ofis açarak Alman temsilci çalıştırmaları halinde Türkiye’den Stuttgart’a satış yapmanın daha kolay hale geleceğine yönelik  geçmiş dönemde yapılan girişimlerin bugün geldiği sonuçları da değerlendirecek olan kurul, Almanya’da Üniversite Sanayi işbirliğinin düzeyi de yerinde incelenecek. Burada ki ziyaret programını tamamlayan genç işadamları daha sonra başkonsolosa yönelikte bir ziyaret programı uygulayacaklar. Ayrıca Stuttgart Ticaret ve Sanayi Odası ziyareti de bu iş gezisi çerçevesinde gerçekleşecek. Heyet cumartesi günü bölgemize dönüş yapacak.

Haber; Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.