19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genç Kadın, 'Oğluma İyi Bakın' Notu Bırakıp Arabalı Vapurdan Atladı

12.01.2016 - 14:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Genç Kadın, 'Oğluma İyi Bakın' Notu Bırakıp Arabalı Vapurdan Atladı

Dün akşam saatlerinde Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapurdan genç bir kadın denize atladı. Çantasından not çıkan kadını arama çalışmaları sürüyor.

Gebze'de , 33 yaşındaki Fadime Ünal 'Oğluma iyi bakın' yazılı not bıraktıktan sonra Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapurdan atladı. Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlar denizde,jandarma ekipleri ise kıyıda arama çalışmalarını sürdürüyor. VAPUR 150 METRE AÇILDIKTAN SONRA ATLADI Olay dün saat 22.30 sıralarında, Gebze Eskihisar açıklarında meydana geldi. Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapur yaklaşık 150 metre açıldıktan sonra bir kadın denize atladı. Vapur seferini durdururken, Sahil Güvenlik'e haber verildi. Vapurdan atlayan kişinin otobüsle İzmir'e giden Fadime Ünal olduğu belirlendi. ÇANTASINDAN NOT ÇIKTI: OĞLUMA İYİ BAKIN İzmir Buca'da oturan Fadime Ünal'ın vapurda bıraktığı çantasının içerisinde mektup bulunurken, 10 yaşındaki oğlu için yakınlarına 'Oğluma iyi bakın' yazdığı belirlendi. Gece, Sahil Güvenlik denizden ve helikopterle havadan arama çalışması yaparken, çalışmalar bir süre sonra sonlandırıldı. DALGALAR ARAMA ÇALIŞMALARINI ZORLAŞTIRIYOR Arama çalışmalarına sabah yeniden devam edildi. Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlar denizde, jandarma ekipleri ise kıyıda arama yaptı. Denizdeki dalgalar nedeniyle arama çalışmaları güçlükle yapılıyor.
Dün akşam saatlerinde Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapurdan genç bir kadın denize atladı. Çantasından not çıkan kadını arama çalışmaları sürüyor.

Gebze'de , 33 yaşındaki Fadime Ünal 'Oğluma iyi bakın' yazılı not bıraktıktan sonra Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapurdan atladı. Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlar denizde,jandarma ekipleri ise kıyıda arama çalışmalarını sürdürüyor.

VAPUR 150 METRE AÇILDIKTAN SONRA ATLADI

Olay dün saat 22.30 sıralarında, Gebze Eskihisar açıklarında meydana geldi. Eskihisar-Topçular arasında sefer yapan arabalı vapur yaklaşık 150 metre açıldıktan sonra bir kadın denize atladı. Vapur seferini durdururken, Sahil Güvenlik'e haber verildi. Vapurdan atlayan kişinin otobüsle İzmir'e giden Fadime Ünal olduğu belirlendi.

ÇANTASINDAN NOT ÇIKTI: OĞLUMA İYİ BAKIN

İzmir Buca'da oturan Fadime Ünal'ın vapurda bıraktığı çantasının içerisinde mektup bulunurken, 10 yaşındaki oğlu için yakınlarına 'Oğluma iyi bakın' yazdığı belirlendi. Gece, Sahil Güvenlik denizden ve helikopterle havadan arama çalışması yaparken, çalışmalar bir süre sonra sonlandırıldı.

DALGALAR ARAMA ÇALIŞMALARINI ZORLAŞTIRIYOR

Arama çalışmalarına sabah yeniden devam edildi. Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlar denizde, jandarma ekipleri ise kıyıda arama yaptı. Denizdeki dalgalar nedeniyle arama çalışmaları güçlükle yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.