GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Genç Kanatlar, THK Binasını güzelleştirdi!

Darıca 18.11.2019 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Genç Kanatlar, THK Binasını güzelleştirdi!

29 Kasım 2019 Tarihinde yapılacak Türk Hava Kurumu Darıca Şubesinin Kongresi’nde tek adayı Emre Polat, “Genç Kanatlar”la birlikte hizmet binasını güzelleştirme çalışmaları yaptılar. İstasyon Caddesi Zabıta Müdürlüğü arkasında bulunan Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi Hizmet Binası’nı güzelleştirmek adına genç kanatlarla birlikte boyama ve resim çalışmalarının yanı sıra kurum içi temizlik çalışmaları da yapan Genç Kanatlar, daha sonra kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri yemenin keyfini yaşadılar. Başkan Adayı Emre Polat, Hizmet Binasının çehresinde yapılan değişiklik nedeniyle emeği geçen tüm genç kanatlara ve eğitimci Zafer Saltan’a teşekkür ederek, “Allah'ın izniyle bölgemizde çok güzel işlere imzalar atacağız.” dedi.  

29 Kasım 2019 Tarihinde yapılacak Türk Hava Kurumu Darıca Şubesinin Kongresi’nde tek adayı Emre Polat, “Genç Kanatlar”la birlikte hizmet binasını güzelleştirme çalışmaları yaptılar.

İstasyon Caddesi Zabıta Müdürlüğü arkasında bulunan Türk Hava Kurumu Darıca Şubesi Hizmet Binası’nı güzelleştirmek adına genç kanatlarla birlikte boyama ve resim çalışmalarının yanı sıra kurum içi temizlik çalışmaları da yapan Genç Kanatlar, daha sonra kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri yemenin keyfini yaşadılar. Başkan Adayı Emre Polat, Hizmet Binasının çehresinde yapılan değişiklik nedeniyle emeği geçen tüm genç kanatlara ve eğitimci Zafer Saltan’a teşekkür ederek, “Allah'ın izniyle bölgemizde çok güzel işlere imzalar atacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.