Genç Menekşe’ler lideri devirdi 0-1

Spor 14.01.2019 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Genç Menekşe’ler lideri devirdi 0-1

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Gebzespor U-19 takımı, ligin 14.haftasında konuk olduğu lider Kocaelispor’u Erdem Dikbasan’ın 77.dakikada gelen golüyle 1-0 yenerek muhteşem bir galibiyete imza attı.

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Gebzespor U-19 takımı, ligin 14.haftasında konuk olduğu lider Kocaelispor’u Erdem Dikbasan’ın 77.dakikada gelen golüyle 1-0 yenerek muhteşem bir galibiyete imza attı. Ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibinden rövanşı alarak büyük ses getiren Yakup Yıldırım’ın öğrencileri, mor beyazlı formaya yakışır bir mücadele örneği göstererek hak ettiği bir galibiyet elde etti. Bu sonucun ardından 2.Grup’ta puanını 21’e çıkaran Gebzespor U-19 takımı, bir maç eksiğiyle 4’ncü sıradaki yerini korudu. DİĞER YAŞ KATEGORİLERİ KAZANAMADI U-19’larda Kocaelispor’u deviren Gebzespor, bu başarısını diğer yaş kategorilerine yansıtamadı. Buna göre mor beyazlılar rakibine U-17’lerde 2-0 ve U-16’larda da 3-0 mağlup olurken, U-15’lerde 2-2 berabere kaldı. Gebzespor Akademi Ligi’nde gelecek hafta Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya gelecek.
Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Gebzespor U-19 takımı, ligin 14.haftasında konuk olduğu lider Kocaelispor’u Erdem Dikbasan’ın 77.dakikada gelen golüyle 1-0 yenerek muhteşem bir galibiyete imza attı.

Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Gebzespor U-19 takımı, ligin 14.haftasında konuk olduğu lider Kocaelispor’u Erdem Dikbasan’ın 77.dakikada gelen golüyle 1-0 yenerek muhteşem bir galibiyete imza attı. Ligin ilk yarısında mağlup olduğu rakibinden rövanşı alarak büyük ses getiren Yakup Yıldırım’ın öğrencileri, mor beyazlı formaya yakışır bir mücadele örneği göstererek hak ettiği bir galibiyet elde etti. Bu sonucun ardından 2.Grup’ta puanını 21’e çıkaran Gebzespor U-19 takımı, bir maç eksiğiyle 4’ncü sıradaki yerini korudu.

DİĞER YAŞ KATEGORİLERİ KAZANAMADI

U-19’larda Kocaelispor’u deviren Gebzespor, bu başarısını diğer yaş kategorilerine yansıtamadı. Buna göre mor beyazlılar rakibine U-17’lerde 2-0 ve U-16’larda da 3-0 mağlup olurken, U-15’lerde 2-2 berabere kaldı. Gebzespor Akademi Ligi’nde gelecek hafta Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.