Genç MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor!

Gebze 13.12.2016 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Genç MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor!

Gebze Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD GEBZE) 22 Aralık Perşembe günü 3. Olağan Kongresi’ni yapacak. Genç MÜSİAD Gebze’nin yeni başkan adayı ise Mikrofon Yayın Kurulu İmtiyaz Sahibi Enes Malkoç olacak. Yapmış olduğu faaliyetlerle ve toplumsal olaylara karşı duruşu ile kamuoyunda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Genç MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor. 22 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak olan görkemli bir kongre ile yeni yönetim göreve gelecek. “BU BİR BAYRAK YARIŞI” Bir senedir başkanlık görevini sürdüren Ümit Akın kongre ile alakalı yaptığı açıklamada, “bir sene önce almış olduğum görevi elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalıştım. Birçok faaliyette bulunarak adımızdan söz ettirmeyi başardık. Bu bayrak yarışı tarzında bir görevdi ve bizde üstümüze düşeni yapmaya çalıştık. Benden sonra bu güzel ve önemli görevi yerine getirecek olan Enes Malkoç’un dönemi boyunca başarılı işlere imza atmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Tüm dostlarımızı 22 Aralıkta yapacağımız kongreye bekliyorum” şeklinde konuştu. “İNANDIKLARIMIZIN ARKASINDA YÜRÜDÜK” Başkan Ümit Akın’a bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eden Genç MÜSİAD Gebze Başkan Adayı Enes Malkoç, “Dolu dolu bir seneyi arkamızda bıraktık. Ümit Akın başkanlığında Genç MÜSİAD Gebze olarak hem birbirimiz ile olan ticari bağlarımızı güçlendirdik hem de memleket meselelerinde gerekli duruşu sergiledik. Genç MÜSİAD hiçbir zaman sıradan bir iş adamları derneği olmamıştır. Gerek dünyaya karşı duruşumuz, gerekse ticarete karşı bakış açımız ile birçoğundan farklı olsa dahi her daim doğru olduğuna inandıklarımızın arkasında yürüdük. “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Genç MÜSİAD Gebze’de ki dostlarımın göstermiş olduğu teveccüh ile şimdi bu önemli görev bana düştü. Birbirinden değerli bölgede sevilen ve sayılan genç iş adamalarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Biz Türkiye’de 86 irtibat noktası bulunan, yurtdışında ise 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile hizmet veren büyük bir aileyiz. Bizim üzerimize düşen, Genç MÜSİAD Gebze’yi Gebze’de ticaret yapan gençler için sıçrama tahtası haline getirmek olacaktır” diye konuştu. KONGREYE 15 TEMMUZ GAZİSİ KATILACAK Kongreye tüm Gebzelileri davet eden Başkan Adayı Enes Malkoç, “22 Aralık Perşembe günü tarihinde saat 19.00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapacağımız kongreye tüm Gebzelileri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kongremize 15 Temmuz’un Şerefli Gazilerinden Ayşenur Tolun’da konuşmacı olarak katılacak ve o gün yaşadıklarını misafirlerimiz ile paylaşacaktır. Allah izin verirse güzel ve anlamlı bir kongre yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Gebze Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇ MÜSİAD GEBZE) 22 Aralık Perşembe günü 3. Olağan Kongresi’ni yapacak. Genç MÜSİAD Gebze’nin yeni başkan adayı ise Mikrofon Yayın Kurulu İmtiyaz Sahibi Enes Malkoç olacak.

Yapmış olduğu faaliyetlerle ve toplumsal olaylara karşı duruşu ile kamuoyunda adından sıkça söz ettirmeyi başaran Genç MÜSİAD Gebze kongreye gidiyor. 22 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapılacak olan görkemli bir kongre ile yeni yönetim göreve gelecek.

“BU BİR BAYRAK YARIŞI”

Bir senedir başkanlık görevini sürdüren Ümit Akın kongre ile alakalı yaptığı açıklamada, “bir sene önce almış olduğum görevi elimden geldiği kadar yerine getirmeye çalıştım. Birçok faaliyette bulunarak adımızdan söz ettirmeyi başardık. Bu bayrak yarışı tarzında bir görevdi ve bizde üstümüze düşeni yapmaya çalıştık. Benden sonra bu güzel ve önemli görevi yerine getirecek olan Enes Malkoç’un dönemi boyunca başarılı işlere imza atmasını en içten dileklerimle temenni ediyorum. Tüm dostlarımızı 22 Aralıkta yapacağımız kongreye bekliyorum” şeklinde konuştu.

“İNANDIKLARIMIZIN ARKASINDA YÜRÜDÜK”

Başkan Ümit Akın’a bugüne kadar vermiş olduğu emeklerinden dolayı teşekkür eden Genç MÜSİAD Gebze Başkan Adayı Enes Malkoç, “Dolu dolu bir seneyi arkamızda bıraktık. Ümit Akın başkanlığında Genç MÜSİAD Gebze olarak hem birbirimiz ile olan ticari bağlarımızı güçlendirdik hem de memleket meselelerinde gerekli duruşu sergiledik. Genç MÜSİAD hiçbir zaman sıradan bir iş adamları derneği olmamıştır. Gerek dünyaya karşı duruşumuz, gerekse ticarete karşı bakış açımız ile birçoğundan farklı olsa dahi her daim doğru olduğuna inandıklarımızın arkasında yürüdük.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Genç MÜSİAD Gebze’de ki dostlarımın göstermiş olduğu teveccüh ile şimdi bu önemli görev bana düştü. Birbirinden değerli bölgede sevilen ve sayılan genç iş adamalarından oluşan bir yönetim kurulu oluşturduk. Biz Türkiye’de 86 irtibat noktası bulunan, yurtdışında ise 68 farklı ülkede toplamda 181 nokta ile hizmet veren büyük bir aileyiz. Bizim üzerimize düşen, Genç MÜSİAD Gebze’yi Gebze’de ticaret yapan gençler için sıçrama tahtası haline getirmek olacaktır” diye konuştu.

KONGREYE 15 TEMMUZ GAZİSİ KATILACAK

Kongreye tüm Gebzelileri davet eden Başkan Adayı Enes Malkoç, “22 Aralık Perşembe günü tarihinde saat 19.00’da Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde yapacağımız kongreye tüm Gebzelileri aramızda görmekten mutluluk duyarız. Kongremize 15 Temmuz’un Şerefli Gazilerinden Ayşenur Tolun’da konuşmacı olarak katılacak ve o gün yaşadıklarını misafirlerimiz ile paylaşacaktır. Allah izin verirse güzel ve anlamlı bir kongre yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.