19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GENÇ SANAYİCİLERDEN GTO’YA ZİYARET

Gebze 26.02.2016 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇ SANAYİCİLERDEN GTO’YA ZİYARET

Gebze Genç Sanayici Ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresi ile Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD)’nin yeni başkanı seçilen Lokman Kılıç ziyaretlere başladı. Lokman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, “Yönetimimizi belirlememizin ardından ziyaretler yaparak hem derneğimizin yeni yönetimini tanıtma hem de dernek olarak bundan sonra yapacağımız çalışma ve projelerle ilgili olarak bilgilendirmede bulunmak istedik. Bugünde ilk ziyaretimizi Gebze Ticaret Odası’na yaparak Nail Çiler’i hem ziyaret etmek hem de yönetimimizi tanıtmak ve kendilerinin fikir ve görüşlerini almak istedik” dedi. BAŞARILAR DİLEDİ GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak bizler her zaman bu tür derneklerin olmasını önemsedik. GENÇSİAD’ın bundan sonra yapacağı her proje ve çalışmasında elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Ziyaret karşılıklı fikir ve görüşlerin dinlenmesiyle devam edildikten sonra sona erdi.  
Gebze Genç Sanayici Ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD) Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongresi ile Gebze Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GENÇSİAD)’nin yeni başkanı seçilen Lokman Kılıç ziyaretlere başladı. Lokman Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç, “Yönetimimizi belirlememizin ardından ziyaretler yaparak hem derneğimizin yeni yönetimini tanıtma hem de dernek olarak bundan sonra yapacağımız çalışma ve projelerle ilgili olarak bilgilendirmede bulunmak istedik. Bugünde ilk ziyaretimizi Gebze Ticaret Odası’na yaparak Nail Çiler’i hem ziyaret etmek hem de yönetimimizi tanıtmak ve kendilerinin fikir ve görüşlerini almak istedik” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ
GENÇSİAD Başkanı Lokman Kılıç ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyen GTO Başkanı Nail Çiler, “Oda olarak bizler her zaman bu tür derneklerin olmasını önemsedik. GENÇSİAD’ın bundan sonra yapacağı her proje ve çalışmasında elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Ziyaret karşılıklı fikir ve görüşlerin dinlenmesiyle devam edildikten sonra sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.