19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Genç Sinoplu işadamlarından Çiler’e destek!

Gebze 30.03.2018 - 12:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Genç Sinoplu işadamlarından Çiler’e destek!

Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Başkanı Sedat Özçelik ve yönetimi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Yönetimi oluşturduktan sonra sık sık STK’lara ve diğer derneklere ziyarete giderek, istişarelerde bulunan Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) yöneticileri, sıradaki ziyaretini Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e yaptı. Ziyarette yerel ve ulusal gündemle ilgili konuşarak istişarelerde bulundular.  Sektörel konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunan MAGSİAD Başkanı Sedat Özçelik, “Zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. 4 Nisan’da gerçekleşecek olan oda seçimlerinde başarılar diliyoruz.” dedi. BAŞARILAR DİLEDİ Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Gebze bölgesinde SİAD’lar oldukça çok bulunuyor. SİAD’lar önce kendi aralarında ticaret yapmalılar ki gelişebilsinler. ” diyerek Sinop’u çok merak ettiğini ve MAGSİAD tarafından yapılacak olan bir programa da katılacağını belirtti.  
Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) Başkanı Sedat Özçelik ve yönetimi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti.

Yönetimi oluşturduktan sonra sık sık STK’lara ve diğer derneklere ziyarete giderek, istişarelerde bulunan Marmara Genç Sinoplu İş Adamları Derneği (MAGSİAD) yöneticileri, sıradaki ziyaretini Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’e yaptı. Ziyarette yerel ve ulusal gündemle ilgili konuşarak istişarelerde bulundular.  Sektörel konularla ilgili bilgi alışverişinde bulunan MAGSİAD Başkanı Sedat Özçelik, “Zamanınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz. 4 Nisan’da gerçekleşecek olan oda seçimlerinde başarılar diliyoruz.” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Gebze bölgesinde SİAD’lar oldukça çok bulunuyor. SİAD’lar önce kendi aralarında ticaret yapmalılar ki gelişebilsinler. ” diyerek Sinop’u çok merak ettiğini ve MAGSİAD tarafından yapılacak olan bir programa da katılacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.