“Genç ve dinamik isimler olacak!”

Siyaset 13.08.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Genç ve dinamik isimler olacak!”

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Kongreye tek aday olarak girecek olan Kural, yönetim listesini revize ettiklerini söyledi. 34 olan yönetim kurulu listesini tüzük gereği 45’e çıkardıklarını kaydeden Kural, mahalle teşkilatlarında başarılı işlere imza atan genç ve dinamik isimleri yönetime kattıklarını belirterek, “Dinlenmek isteyen 1-2 kişi dışında bu zamana kadar olduğu gibi yine dava arkadaşlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz” dedi. ÜNLÜ’YÜ DESTEKLİYORUZ Kural, “Güzel ve bir o kadar da zor bir süreç bizleri bekliyor. Allah’ın izniyle Pazar günü hijyen, maske ve mesafe kurallarına titizlikle uyarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Tek aday olarak gireceğimiz kongre sonrasında mazbatımızı alıp frene basmadan aktif ve hassas bir yönetim tarzıyla çalışmalarımıza start vereceğiz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda il kongresinde mevcut il başkanımız sayın Aydın Ünlü’yü destekleyeceğiz. Kongrelerimizin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, 16 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. Kongreye tek aday olarak girecek olan Kural, yönetim listesini revize ettiklerini söyledi. 34 olan yönetim kurulu listesini tüzük gereği 45’e çıkardıklarını kaydeden Kural, mahalle teşkilatlarında başarılı işlere imza atan genç ve dinamik isimleri yönetime kattıklarını belirterek, “Dinlenmek isteyen 1-2 kişi dışında bu zamana kadar olduğu gibi yine dava arkadaşlarımızla yol yürümeye devam edeceğiz” dedi.

ÜNLÜ’YÜ DESTEKLİYORUZ

Kural, “Güzel ve bir o kadar da zor bir süreç bizleri bekliyor. Allah’ın izniyle Pazar günü hijyen, maske ve mesafe kurallarına titizlikle uyarak kongremizi gerçekleştireceğiz. Tek aday olarak gireceğimiz kongre sonrasında mazbatımızı alıp frene basmadan aktif ve hassas bir yönetim tarzıyla çalışmalarımıza start vereceğiz. MHP Gebze İlçe Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda il kongresinde mevcut il başkanımız sayın Aydın Ünlü’yü destekleyeceğiz. Kongrelerimizin milletimize ve devletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.