Gençler ‘Bayrak’da buluştu!

Çayırova 14.03.2019 - 15:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençler ‘Bayrak’da buluştu!

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak Yenimahalle’de bulunan düzenlenen programda gençlerle buluştu. Gençler, Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a büyük ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren Başkan Adayı İlhami Bayrak gençlik buluşmalarına da ara vermeden devam ediyor. Yenimahalle gençliği ile bir araya gelen İlhami Bayrak’ı coşkulu bir şekilde karşılayan kalabalık “Gençliğin Başkanı İlhami Bayrak” sloganları attılar. İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Başkan Adayı İlhami Bayrak Yenimahalle sakinlerine projelerini anlattı.  “HİZMET ETMEK İÇİN MAKAMDA DEĞİL SAHADA OLACAĞIZ” Çayırova’da yerel yönetimlerin hiçbir şekilde ilçe halkı ile entegre olamadığını belirten Bayrak: “Çayırova hepimizin ortak paydası, bugün sizlerle projelerimizi paylaşacağız ama bütün bu projelerden daha önemli olarak gördüğüm adil, şeffaf ve vicdan sahibi yönetim anlayışı için hepinize söz veriyorum. Seçimi kazandığımız gün belediye binamızı Sağlık Bakanlığına devrederek Devlet Hastanesi sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Bizlerin hizmet emek için binaya ihtiyacı yok, sahada halk ile iç içe olmamız lazım. Kapılarında korumlar olan daha doğrusu kapısı olan bir başkanlık makamında oturmayacağız” dedi. “PROJELERİMİZ HALKIMIZIN ÖNCELİKLERİNE GÖRE HAZIRLANDI” Çayırova için özel olarak hazırlanan onlarca projeyi sinevizyon eşliğinde halk ile paylaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Bu projelerimizin göreve geldiğimiz gün itibariyle ilk yılında yarısından fazlasını hayata geçirmiş olacağız. Halkımızın ihtiyaç öncelikleri göz önüne alınarak hazırlanan projelerimizi gittiğimiz her toplantıda dile getiriyoruz. Biz çözüm sunmak adına varız, halkımız yetkiyi verdiğinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir şehir sunacağız. Klimalı odalarında halka tepeden bakan bir yönetim değil, sahada halkın sorunlarını dinleyen bir yönetim olacak” dedi. “UYARIYORUZ! 5 YIL SONRA YİNE, BİZ DEMİŞTİK DEMEK İSTEMİYORUZ” Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Adayı Bayrak: “5 Yıl önce halkımızı uyardık, çocuklarınızın okul alanları yerine avm yapılacak diye fakat çok dikkate alınmadı bu söylemimiz, peki sonuç ne oldu? Sosyal medyada 5 yıl önceki konuşmalarımız hala mevcut girip baksın vatandaşlarımız. Bugünde Çayırova ve Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlarımızı yine uyarıyoruz. Bu iki mahalle de gözü olanlar var. Burad kentsel dönüşüm adı altında tırnaklarınız ile edindiğiniz kazanımlara göz dikip üzerinde çalışma yapanlar var. Bu yapıların sizlere süslü laflar söyleyip kandırmasına izin vermeyin, 5 yıl sonra yine biz demiştik demek istemiyoruz” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak Yenimahalle’de bulunan düzenlenen programda gençlerle buluştu. Gençler, Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak’a büyük ilgi gösterdi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren Başkan Adayı İlhami Bayrak gençlik buluşmalarına da ara vermeden devam ediyor. Yenimahalle gençliği ile bir araya gelen İlhami Bayrak’ı coşkulu bir şekilde karşılayan kalabalık “Gençliğin Başkanı İlhami Bayrak” sloganları attılar. İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Başkan Adayı İlhami Bayrak Yenimahalle sakinlerine projelerini anlattı. 

“HİZMET ETMEK İÇİN MAKAMDA DEĞİL SAHADA OLACAĞIZ”

Çayırova’da yerel yönetimlerin hiçbir şekilde ilçe halkı ile entegre olamadığını belirten Bayrak: “Çayırova hepimizin ortak paydası, bugün sizlerle projelerimizi paylaşacağız ama bütün bu projelerden daha önemli olarak gördüğüm adil, şeffaf ve vicdan sahibi yönetim anlayışı için hepinize söz veriyorum. Seçimi kazandığımız gün belediye binamızı Sağlık Bakanlığına devrederek Devlet Hastanesi sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Bizlerin hizmet emek için binaya ihtiyacı yok, sahada halk ile iç içe olmamız lazım. Kapılarında korumlar olan daha doğrusu kapısı olan bir başkanlık makamında oturmayacağız” dedi.

“PROJELERİMİZ HALKIMIZIN ÖNCELİKLERİNE GÖRE HAZIRLANDI”

Çayırova için özel olarak hazırlanan onlarca projeyi sinevizyon eşliğinde halk ile paylaşan Başkan Adayı İlhami Bayrak: “Bu projelerimizin göreve geldiğimiz gün itibariyle ilk yılında yarısından fazlasını hayata geçirmiş olacağız. Halkımızın ihtiyaç öncelikleri göz önüne alınarak hazırlanan projelerimizi gittiğimiz her toplantıda dile getiriyoruz. Biz çözüm sunmak adına varız, halkımız yetkiyi verdiğinde tüm Türkiye’ye örnek olacak bir şehir sunacağız. Klimalı odalarında halka tepeden bakan bir yönetim değil, sahada halkın sorunlarını dinleyen bir yönetim olacak” dedi.

“UYARIYORUZ! 5 YIL SONRA YİNE, BİZ DEMİŞTİK DEMEK İSTEMİYORUZ”

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Adayı Bayrak: “5 Yıl önce halkımızı uyardık, çocuklarınızın okul alanları yerine avm yapılacak diye fakat çok dikkate alınmadı bu söylemimiz, peki sonuç ne oldu? Sosyal medyada 5 yıl önceki konuşmalarımız hala mevcut girip baksın vatandaşlarımız. Bugünde Çayırova ve Yenimahalle’de yaşayan vatandaşlarımızı yine uyarıyoruz. Bu iki mahalle de gözü olanlar var. Burad kentsel dönüşüm adı altında tırnaklarınız ile edindiğiniz kazanımlara göz dikip üzerinde çalışma yapanlar var. Bu yapıların sizlere süslü laflar söyleyip kandırmasına izin vermeyin, 5 yıl sonra yine biz demiştik demek istemiyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.