19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençler Büyükgöz'ü çok sevdi

Gebze 23.02.2019 - 08:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençler Büyükgöz'ü çok sevdi

Her fırsatta gençliğe verdiği önemi dile getiren Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Belediye meclis salonunda düzenleyeceğimiz gençlik meclisleri ile sık sık bir araya geleceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz sosyal medya hesabından gençleri çay içmeye davet etti. Mimar Sinan Mahallesi Meydan Çay Evi'nde gençlerle buluşan Başkan Adayı Büyükgöz, bölgede yaşayan gençlerle fikir fırtınası yaparak gençlerin Gebze'de hayata geçirilmesini istediği projeleri dinledi. Her fırsatta gençliğe önem verdiğini dile getiren Büyükgöz, "Biz onlara daha güzel bir Gebze bırakmak için gece gündüz çalışacağız. Onların bize verdiği enerjiyle gece gündüz çalışacağız ve onların verdiği güçle kazanacağız" dedi. GENÇLİK MECLİSİ YAPACAĞIZ Gençlerin fikirlerine önem verdiğini dile getiren Büyükgöz, "Bizler gelecekte bayrağı da, Gebze'yi de gençlerimize emanet edeceğiz. Gençlerimizin iyi bir eğitim, daha sosyal bir çevre, yaşamaktan keyif duyacakları bir Gebze ortaya çıkartmak için çalışacağız. 1 Nisan'da göreve geldiğimizde belediye meclis salonunda düzenleyeceğimiz gençlik meclisleri ile onların sesine kulak verecek, fikir fırtınası yapacağız" ifadelerini kullandı.  
Her fırsatta gençliğe verdiği önemi dile getiren Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Belediye meclis salonunda düzenleyeceğimiz gençlik meclisleri ile sık sık bir araya geleceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz sosyal medya hesabından gençleri çay içmeye davet etti. Mimar Sinan Mahallesi Meydan Çay Evi'nde gençlerle buluşan Başkan Adayı Büyükgöz, bölgede yaşayan gençlerle fikir fırtınası yaparak gençlerin Gebze'de hayata geçirilmesini istediği projeleri dinledi. Her fırsatta gençliğe önem verdiğini dile getiren Büyükgöz, "Biz onlara daha güzel bir Gebze bırakmak için gece gündüz çalışacağız. Onların bize verdiği enerjiyle gece gündüz çalışacağız ve onların verdiği güçle kazanacağız" dedi.

GENÇLİK MECLİSİ YAPACAĞIZ
Gençlerin fikirlerine önem verdiğini dile getiren Büyükgöz, "Bizler gelecekte bayrağı da, Gebze'yi de gençlerimize emanet edeceğiz. Gençlerimizin iyi bir eğitim, daha sosyal bir çevre, yaşamaktan keyif duyacakları bir Gebze ortaya çıkartmak için çalışacağız. 1 Nisan'da göreve geldiğimizde belediye meclis salonunda düzenleyeceğimiz gençlik meclisleri ile onların sesine kulak verecek, fikir fırtınası yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.