Gençler gereken ilgiyi gördü

Çayırova 10.01.2019 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençler gereken ilgiyi gördü

Çayırova AK Parti İlçe Gençlik Kolları İbrahim Güler ana kademe yönetim kurulunda gençlik kollarında ki arkadaşlarının da yer almasından dolayı ilçe başkanı Ekrem Karahan’a teşekkür etti.

Ak parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güler açıklamasında, “Ekrem Karahan başkanımıza teşekkür ederim. Kendisi yönetiminde gençlerden de isimler görmek istediğini ve bana bu isimlerin belirlenmesi yönünde görüşünü bildirdi. Benim kendisine verdiğim isimler oluşturduğu yönetim kurulunda yer aldı. Görüşümüze ve kararımıza duyduğu saygıdan ve uygulamadan, gençlere olan ilgisinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Şimdi yeni oluşturacağı icra kurulunda yine gençlik kollarından ana kademeye geçen arkadaşlarımdan görevlendirme yapması yönünde beklentimiz oluşmuştur. Ana kademe yeni dönem yönetim kurulumuza ve Ekrem Karahan Başkanımıza başarılar dilerim. Yönetimin ilçemize, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini temenni ederim.”dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Çayırova AK Parti İlçe Gençlik Kolları İbrahim Güler ana kademe yönetim kurulunda gençlik kollarında ki arkadaşlarının da yer almasından dolayı ilçe başkanı Ekrem Karahan’a teşekkür etti.

Ak parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güler açıklamasında, “Ekrem Karahan başkanımıza teşekkür ederim. Kendisi yönetiminde gençlerden de isimler görmek istediğini ve bana bu isimlerin belirlenmesi yönünde görüşünü bildirdi. Benim kendisine verdiğim isimler oluşturduğu yönetim kurulunda yer aldı. Görüşümüze ve kararımıza duyduğu saygıdan ve uygulamadan, gençlere olan ilgisinden dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Şimdi yeni oluşturacağı icra kurulunda yine gençlik kollarından ana kademeye geçen arkadaşlarımdan görevlendirme yapması yönünde beklentimiz oluşmuştur. Ana kademe yeni dönem yönetim kurulumuza ve Ekrem Karahan Başkanımıza başarılar dilerim. Yönetimin ilçemize, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini temenni ederim.”dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.