GENÇLER MUSTAFAPAŞA CAMİİ'NDE BULUŞUYOR!

Gebze 06.12.2016 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GENÇLER MUSTAFAPAŞA CAMİİ'NDE BULUŞUYOR!

Gebze’li gençler Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde her akşam bir araya geliyor.

Gebze’li gençler Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde her akşam bir araya geliyor. Gebze gençleri “Gençlik Buluşmaları” adı altında her akşam Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde bir araya geliyor. TARİHİ ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİİ VAKFI GENÇLERİ BULUŞTURUYOR Gebze gençleri “Gençlik Buluşmaları” adı altında her gün akşam namazı sonrası bir araya gelerek İslami ilimler sohbeti gerçekleştiriyor. Tarihi Çoban Mustafa Paşa Camii Vakfı, her gün akşam namazlarından sonra dini etkinlik ve faaliyetleri ön plana çıkarmak için 'Gençlik Buluşmaları' adı altında sohbet gerçekleştiriyor. DAVET ETTİLER Tarihi Çoban Mustafa Paşa Vakfı yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Camilerimizin daha aktif bir halde olması gerektiğini dile getiriyor ve tüm vatandaşlarımızı sohbetlere ve Gençlik buluşmalarına davet ediyoruz.” dedi  
Gebze’li gençler Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde her akşam bir araya geliyor.

Gebze’li gençler Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde her akşam bir araya geliyor. Gebze gençleri “Gençlik Buluşmaları” adı altında her akşam Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’nde bir araya geliyor.

TARİHİ ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİİ VAKFI GENÇLERİ BULUŞTURUYOR

Gebze gençleri “Gençlik Buluşmaları” adı altında her gün akşam namazı sonrası bir araya gelerek İslami ilimler sohbeti gerçekleştiriyor. Tarihi Çoban Mustafa Paşa Camii Vakfı, her gün akşam namazlarından sonra dini etkinlik ve faaliyetleri ön plana çıkarmak için 'Gençlik Buluşmaları' adı altında sohbet gerçekleştiriyor.

DAVET ETTİLER

Tarihi Çoban Mustafa Paşa Vakfı yetkilileri konuyla ilgili yaptığı açıklama da, “Camilerimizin daha aktif bir halde olması gerektiğini dile getiriyor ve tüm vatandaşlarımızı sohbetlere ve Gençlik buluşmalarına davet ediyoruz.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.