GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gençler Törk’le Buluşacak!

Darıca 22.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gençler Törk’le Buluşacak!

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıcalı gençlerle buluşacak. Gençlik buluşmasına tüm gençleri davet eden Törk, “Gelin, nasıl bir Darıca istiyorsunuz siz dile getirin” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıcalı gençlerle buluşacak. ‘Darıca’yı Gençlerle Birlikte Konuşuyoruz’ söyleşinde gençlerle bir araya gelecek olan Törk, Darıca’nın yönetiminde gençlerin de söz sahibi olması gerektiğini dile getirdi. Gerçekleştirilecek gençlik buluşmasına tüm gençleri davet eden Törk, “Gelin, nasıl bir Darıca istiyorsunuz gençler olarak siz kendiniz dile getirin. Siz konuşacaksınız, ben notlarımı alacağım, üzerime düşen görevleri tespit edeceğim. Ben anlatacağım, siz eleştirecek, siz yönlendireceksiniz. Gelin, gençliğin enerjisiyle Darıca'yı nasıl değiştirebileceğimizi hep birlikte gösterelim” diye konuştu. ÖNERİLERE ÖNEM VERİYORUZ Gençlerin yaşam tarzıyla ilgili projelere önem verdiklerini belirten Törk, “Gençlerimizin daha donanımlı ve onları yarınlara hazırlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu yüzden gençlerimizin önerilerine büyük önem veriyoruz. Eğer ki Darıca’da yaşıyorsak, istiyoruz bu projelerimiz Darıca’da yaşayanların hayatına değer katsın. Projelerimizi bu çerçevede geliştiriyoruz. Gençlik, sahip olunmaya değer tek şeydir. Gençlik toplantımız 27 Ocak Pazar günü saat 18.00’da gerçekleşecek. Toplantımıza tüm gençlerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.  
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıcalı gençlerle buluşacak. Gençlik buluşmasına tüm gençleri davet eden Törk, “Gelin, nasıl bir Darıca istiyorsunuz siz dile getirin” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Darıcalı gençlerle buluşacak. ‘Darıca’yı Gençlerle Birlikte Konuşuyoruz’ söyleşinde gençlerle bir araya gelecek olan Törk, Darıca’nın yönetiminde gençlerin de söz sahibi olması gerektiğini dile getirdi. Gerçekleştirilecek gençlik buluşmasına tüm gençleri davet eden Törk, “Gelin, nasıl bir Darıca istiyorsunuz gençler olarak siz kendiniz dile getirin. Siz konuşacaksınız, ben notlarımı alacağım, üzerime düşen görevleri tespit edeceğim. Ben anlatacağım, siz eleştirecek, siz yönlendireceksiniz. Gelin, gençliğin enerjisiyle Darıca'yı nasıl değiştirebileceğimizi hep birlikte gösterelim” diye konuştu.

ÖNERİLERE ÖNEM VERİYORUZ

Gençlerin yaşam tarzıyla ilgili projelere önem verdiklerini belirten Törk, “Gençlerimizin daha donanımlı ve onları yarınlara hazırlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Bu yüzden gençlerimizin önerilerine büyük önem veriyoruz. Eğer ki Darıca’da yaşıyorsak, istiyoruz bu projelerimiz Darıca’da yaşayanların hayatına değer katsın. Projelerimizi bu çerçevede geliştiriyoruz. Gençlik, sahip olunmaya değer tek şeydir. Gençlik toplantımız 27 Ocak Pazar günü saat 18.00’da gerçekleşecek. Toplantımıza tüm gençlerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.