19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gençlerden bir proje daha!

Kocaeli 25.12.2015 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gençlerden bir proje daha!

AK Parti İl Gençlik Kolları il binasında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yönetim kurulu toplantısından önce önümüzdeki süreçte hazırladıkları projeleri basına tanıtan bir açıklama gerçekleştirdi. Basın açıklamasında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “31 Aralık sabahı 40 bin esnafa bereket duası dağıtacağız” dedi.

 GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ Basın açıklamasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “20 Aralık Pazar günü 50 otobüs yaklaşık 2 bin genç kardeşimizle katıldığımız AKP Genel Merkez Gençlik Kolları kongremizde bir görev değişikliği yaşandı. İstanbul İl Gençlik Kolları başkanımız Melih Ecertaş seçilmiş başkan olarak genel merkez gençlik kolları başkanlığını devir aldı. Almış olduğu bu görevin başta kendisine daha sonra da tüm Türkiye gençliğine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. AK Parti Kocaeli gençlik kolları olarak kendisinin yanındayız. Kongreye Türkiye’de İstanbul’dan sonra en büyük katılım gösteren gençlik teşkilatı olarak da ayrıca bir mutluyuz. Nitekim kongre salonun da ‘Kocaeli her zamanki yerinde, yine mi Kocaeli’ sloganlarımızla salonun coşkusuyla alakalı üzerimize düşen bütün sorumluluğu başarıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu vesile başta il yönetimime, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, mahalle başkanlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.  KOCAELİ’DEN BİR KİŞİ LİSTEDE Kahraman, “Açıklanan MKYK listesinde Kocaeli teşkilatlarından da bir kardeşimizi görmek 81 il içerisinde Kocaeli’ne verilen önemin de bir göstergesidir. Gönül isterdi ki daha fazla kardeşimiz olsun. 2 dönem MKYK görevinde bulunmuş, ilimizde üniversite başkanlığı ve genel merkez bölge koordinatörlüğü yapmış Arif Serkan Aydemir kardeşimiz MKYK listesinde yer aldı” ifadelerini kullandı.  40 BİN ESNAFLA BULUŞULACAK Basın açıklamasının son kısmında ay sonuna kadar yapacakları programları ve projeleri anlatan Kahraman, “24 Aralık Perşembe günü ÜNİAK Kocaeli, üniversite komisyonumuzla birlikte Mevlit Kandili programımız Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi KOÜ Mescid Konferans salonunda icra edilecek. 26 Aralık Cumartesi Günü ‘Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Fikri Işık ile ekonomi gündemine dair’ adlı programımızı icra edeceğiz. Programımızda Kocaeli’de ticaret yapan genç esnaf kardeşlerimizle bakanımızı buluşturacak, ekonomi ile alakalı gündemle alakalı istişarelerde bulunacağız.27 Aralık Pazar Günü İzmit gençlik kollarımızla beraber Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ile genç kardeşlerimizi buluşturacağız. ‘Yeni bir kuşak yetişiyor’ konferanslarımızın ilkini gerçekleştireceğiz. Yine 31 Aralık Perşembe günü 12 ilçemizde aynı anda yapacağımız önemli bir projemiz olan ‘Bereket ziyaretleri’ programımızı icra edeceğiz. Programımızın içeriği genç kardeşlerimiz sabah namazı sonrası ilçelerimizde bulunan toplam 472 mahallemizde yaklaşık 40 bin esnafımıza bereket dualarımızı dağıtacak ve hayırlı işler dileyecektir” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.
AK Parti İl Gençlik Kolları il binasında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman yönetim kurulu toplantısından önce önümüzdeki süreçte hazırladıkları projeleri basına tanıtan bir açıklama gerçekleştirdi. Basın açıklamasında konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “31 Aralık sabahı 40 bin esnafa bereket duası dağıtacağız” dedi.

 GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Basın açıklamasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “20 Aralık Pazar günü 50 otobüs yaklaşık 2 bin genç kardeşimizle katıldığımız AKP Genel Merkez Gençlik Kolları kongremizde bir görev değişikliği yaşandı. İstanbul İl Gençlik Kolları başkanımız Melih Ecertaş seçilmiş başkan olarak genel merkez gençlik kolları başkanlığını devir aldı. Almış olduğu bu görevin başta kendisine daha sonra da tüm Türkiye gençliğine hayırlı olmasını temenni ediyoruz. AK Parti Kocaeli gençlik kolları olarak kendisinin yanındayız. Kongreye Türkiye’de İstanbul’dan sonra en büyük katılım gösteren gençlik teşkilatı olarak da ayrıca bir mutluyuz. Nitekim kongre salonun da ‘Kocaeli her zamanki yerinde, yine mi Kocaeli’ sloganlarımızla salonun coşkusuyla alakalı üzerimize düşen bütün sorumluluğu başarıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Bu vesile başta il yönetimime, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, mahalle başkanlarıma ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 KOCAELİ’DEN BİR KİŞİ LİSTEDE

Kahraman, “Açıklanan MKYK listesinde Kocaeli teşkilatlarından da bir kardeşimizi görmek 81 il içerisinde Kocaeli’ne verilen önemin de bir göstergesidir. Gönül isterdi ki daha fazla kardeşimiz olsun. 2 dönem MKYK görevinde bulunmuş, ilimizde üniversite başkanlığı ve genel merkez bölge koordinatörlüğü yapmış Arif Serkan Aydemir kardeşimiz MKYK listesinde yer aldı” ifadelerini kullandı.

 40 BİN ESNAFLA BULUŞULACAK

Basın açıklamasının son kısmında ay sonuna kadar yapacakları programları ve projeleri anlatan Kahraman, “24 Aralık Perşembe günü ÜNİAK Kocaeli, üniversite komisyonumuzla birlikte Mevlit Kandili programımız Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi KOÜ Mescid Konferans salonunda icra edilecek. 26 Aralık Cumartesi Günü ‘Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Fikri Işık ile ekonomi gündemine dair’ adlı programımızı icra edeceğiz. Programımızda Kocaeli’de ticaret yapan genç esnaf kardeşlerimizle bakanımızı buluşturacak, ekonomi ile alakalı gündemle alakalı istişarelerde bulunacağız.27 Aralık Pazar Günü İzmit gençlik kollarımızla beraber Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan ile genç kardeşlerimizi buluşturacağız. ‘Yeni bir kuşak yetişiyor’ konferanslarımızın ilkini gerçekleştireceğiz. Yine 31 Aralık Perşembe günü 12 ilçemizde aynı anda yapacağımız önemli bir projemiz olan ‘Bereket ziyaretleri’ programımızı icra edeceğiz. Programımızın içeriği genç kardeşlerimiz sabah namazı sonrası ilçelerimizde bulunan toplam 472 mahallemizde yaklaşık 40 bin esnafımıza bereket dualarımızı dağıtacak ve hayırlı işler dileyecektir” diyerek basın açıklamasını sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.